Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ATAŞEHİR’İN KAYIP 10 YILINI FAZLASIYLA TELAFİ EDECEĞİZ”

Geçtiğimiz günlerde coşkulu bir

Geçtiğimiz günlerde coşkulu bir kongreyle işbaşına gelen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, ilçe yöneticileri ve bazı meclis üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği yerel basın buluşmasında önemli açıklamalar yaptı. 24 Haziran seçimlerine giderken Ataşehir özelinde hedeflerinin en az yüzde 60 olduğuna vurgu yapan Özcan, “Ataşehir’in kayıp 10 yılını fazlasıyla telafi edeceğiz ve bu ilçede adaleti sağlayacağız” dedi.

Yerel basın temsilcileriyle sık sık biraraya geleceğini söyleyen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, kısa bir süre önce göreve gelmelerine rağmen önemli çalışmalar yaparak tabanda güzel karşılıklar yakaladıklarını kaydetti. Muhtarlar, STK’lar, kanaat önderleri ve toplumun tüm katmanları ile buluştuklarını kaydeden Özcen; “Ataşehir’de kalıcı çözümler üreterek ortak aklı egemen kılacağız. Topyekun kalkınmayı sağlayan imar izinleri, hizmetler ve yatırımlar bizimle gelecek” dedi. Son seçimde yüzde 48 oy aldıklarını hatırlatan Başkan Özcan, 24 Haziran’da hedeflerinin en az yüzde 60 olduğunu açıkladı.

Ataşehir’de geçen 10 yılı kayıp olarak gördüklerini kaydeden Özcan; “Bizim 2009 yılında halka sunduğumuz plan ve projelerimiz bugün aynen geçerliliğini koruyor. Yeni dönem için proje yaparken çok da zorlanmayacağız çünkü mevcut belediye yönetimi 10 yılda bu projelerin bir tanesini dahi yapmış değil. Ataşehir bizim dönemimizde Ataşehir oldu ve orda kaldı. Ataşehir’e yapılan hizmet ve yatırımların büyük bir kısmı merkezi hükümet tarafından yapılmıştır. Ataşehir Belediyesi bizim hızımıza yetişemediği için bu hizmet ve yatırımlar görünmüyor” dedi.

Ataşehir’in borç batağında olduğunu iddia eden Başkan Özcan; “Bu ilçenin bütçesi 500 milyon lira civarında iken belediyenin borcu 300 milyon lirayı aşmış durumda ve bu ilçenin 250 milyon liralık arsaları satılmış halde. O zaman insana sorarlar nerde bu paralar diye. Bu ilçede kalıcı tek bir eser yok diyebiliriz birkaç kültür merkezi dışında. Malumunuz belediye başkanı görevden uzaklaştırılmış ve hakkında bir değil onlarca dava açılarak yargılanıyor. Ben iktidar partisi ilçe başkanı ve bir avukat olarak bu ilçenin haklarını savunmak ve milletin kaynaklarını yargı önünde sormak adına bu yolsuzluk davalarının takipçisi olacağım. İlçe başkanı olarak yapmayacağım hiçbir sözü benden duymayacaksınız” şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda İstanbul Takipte haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Adil Yelkenci İlçe Başkanı Ahmet Özcan’a tüm basın mensupları adına tebrik plaketi takdim etti.

Reklamı Geç