Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR’İN SULTANLARI 1. LİGE 3 PUANLA BAŞLADI..

Türkiye Futbol Federasyonu 2016-2017

Türkiye Futbol Federasyonu 2016-2017 Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden Ataşehir Belediye Spor, kendi evinde Pazar günü Fatih Vatan Spor ile Ataşehir Yenisahra Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. TFF Kadın Futbol 1. Ligi’nde evindeki ilk maçına çıkan Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, rakibi Fatih Vatan Spor’u 3-0 yendi.

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynanan maçta Ataşehir Belediyespor’un ilk yarıdaki gollerini Yağmur Uraz attı. İkinci yarıda daha baskılı oynayan Ataşehir’in Sultanları 3. gol ile maçın sonucunu belirledi. Bu sonuçla ligin ikinci haftasında da galip gelerek 3 puanla tamamlayan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı 2. Haftada puanını 6’ya taşıdı.

Ataşehir Belediye Spor’un Yenisahra Stadı’nda oynadığı maçı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Spor kulüp Başkanı Abdullah Der, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihan Baykal Erol ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Birim müdürleri ve çoğunluğu kadın olan Ataşehirliler izledi.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

Reklamı Geç