Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİRLİ GENÇLERDEN ERDEM’E SÜRPRİZ TEKLİF..

Sancaktepe Belediye Başkanı ve

Sancaktepe Belediye Başkanı ve Ataşehir Ak Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, kendisine sosyal medya hesaplarından seslenerek çay içme teklifinde bulunan öğrencilerle bir araya geldi.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Adaylığının açıklanmasının hemen ardından Ataşehir’de çalmadık kapı bırakmayan ve toplumun her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Erdem’e vatandaşın ilgisi de oldukça yoğun. Başkan Erdem, Ataşehir’de okuyan bir üniversite öğrencisinin çay içme davetine Twitter üzerinden, ”Geleceğimizin teminatı siz gençler her zaman önceliğimiz olmuştur, adres ve saati bildirin bir araya gelelim” cevabını verdi.

Akşam saatinde samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada İsmail Erdem öğrencilerle tek tek selamlaşarak onların istek ve taleplerini dinledi. Erdem Sancaktepe’de gençlere yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek aynı heyecan ve şevkle bu yatırımların 31 Mart akşamından itibaren Ataşehir’de de devam edeceğini söyledi. Erdem; “İlçemizi siz genç kardeşlerimizle birlikte yöneteceğiz” dedi.

Sancaktepe Belediyesi’nde geleceğimizin teminatı gençlere yönelik eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Erdem; “Sizler milli ve manevi değerlere sahip çıkarak bu ülkeyi daha ileriye taşımak için çok iyi donanımlı olmalısınız. Eğitimse eğitim, kabiliyetse kabiliyeti geliştirme, sporsa spora destek, sanatsa sanatın birçok alanında sizler daha iyi yetişeceksiniz” diyerek, gençlerin kendilerine sunulan imkanları iyi değerlendirmelerini istedi.

Reklamı Geç