Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AVRUPA PARLAMENTOSU’NA DA ANLAMLI BİR MEKTUP…

Ülke ve milletçe son

Ülke ve milletçe son günlerde kenetlendiğimiz ‘Barış Pınarı Harekatı’ tüm hızıyla devam ederken; toplumun tüm kesimlerinden Mehmetçiğe destek mesajları yağmaya devam ediyor. Kurucu Başkan Yücel Yalçınkaya yönetimindeki Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, yayınladığı destek açıklaması ile bölgemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve siyasilere öncülük etti.

Suriye’de Fırat’ın doğusundaki terör odaklarını temizlemeyi ve bölge güvenliğini arttırmayı hedefleyen Barış Pınarı Harekatı’nı gönülden desteklediklerini açıklayan Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Türk ordumuzun dünya barışına katkı sağlayacağı Barış Harekatı’na katılan Mehmetçiklerimize dua ediyor, harekatın başarıyla son bulmasını, bölgeye huzur ve güven getirmesini diliyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Yüce Allah, devletimizin, milletimizin, ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Aynı zamanda Uluslararası Basın Federasyonu Üyesi ve Avrupa Parlamentosu Basın Üyesi de olan ASİAD Başkanı Yücel Yalçınkaya, uluslararası bir girişimde de bulunarak Avrupa Parlamentosu Başkanı ve Parlamento Temsilci Üyelerine bir mektupla Barış Harekatı’nı anlattı ve bu harekata koşulsuz destek verilmesi gerektiğini hatırlattı. Mektubunu İngilizce ve Türkçe olarak yayınlayan Yücel Yalçınkaya, harekatın Avrupa için de güvenliği sağlayıcı olduğuna vurgu yaptı ve şunları söyledi: “Avrupa Parlamentosu ve üyeleri bu kapsamda Avrupa ve dünya barışı için büyük önem arz eden Türkiye’ye koşulsuz destek vermelidir. Ayrıca Avrupa devletleri tüm terör örgütlerini ve tehdit unsurlarını koşulsuz kınamalı ve bu dehditlere karşı tedbir almalıdır.”

Reklamı Geç