Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU GETİREN GENÇ BOKSÖR BÜŞRA’YA TEŞEKKÜRLER..

Bölgenin tanınmış işadamlarından Yücel

Bölgenin tanınmış işadamlarından Yücel Yalçınkaya’nın Kurucu Başkanı olduğu Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü, tarihi bir başarıya imza atarak Avrupa Şampiyonluğu’nu kazandı. Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılan Avrupa Şampiyonası Yıldız kategorisindeki final maçında rakibini sadece 40 saniyede nakavt ile yenen Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü sporcusu Büşra Işıldar, Avrupa şampiyonu oldu. Genç sporcular bugün yurda döndü ve yarın saat 19.00’da Çekmeköy Mehmet Akif Kültür Merkezi’ndeki yoğun katılımlı programla Avrupa Şampiyonluğu kutlaması yapılacak.

Çekmeköy adına son derece önemli bir başarı olan Avrupa Şampiyonluğu hakkında açıklamalarda bulunan Anadolu Spor Kulübü Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya, yarınki büyük kutlamaya ilçe protokolünün de katılacağını belirterek gurur gecesine herkesin davetli olduğunu kaydetti.

Genç sporcu Büşra Işıldar ve diğer tüm sporcular ile Boks Antrenörü Fikret Taşdemir’i üstün gayret ve başarılarından dolayı kutlayan Yalçınkaya, “Bu başarıyı Çekmeköy’ümüze kazandırdıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Anadolu Spor Kulübümüzün Çekmeköy’ün önemli bir değeri olduğunu bir kez daha gördük. Kulübümüz elini attığı her yerden tarihi başarılar elde ediyor. Bu başarılar gerek ilçemize gerekse tüm ülkemize hayırlı olsun. Hepimizin gözü aydın. 11 Temmuz Salı günü akşam saat 19.00’da Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz şampiyonluğu kutlama programına herkes davetlidir. Gelin bu coşku ve sevinci hep birlikte paylaşarak daha çoğaltalım ve yeni başarılara bu gençlerimizi motive edelim” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç