Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ÜSKÜDAR’DA EĞİTİMİN KALİTESİ YÜKSELİYOR”

Bölge yerel basınıyla bir

Bölge yerel basınıyla bir araya gelip proje ve çalışmalarına ilişkin kamuoyuna bilgiler aktaran Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, “Hedefimiz eğitimdeki kalite çıtasını çok daha yüksek seviyelere taşımak” dedi.

uskudar milli egitim 1Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, beraberinde Şube Müdürleriyle Anadolu Yakasında görev yapan basın mensuplarıyla  “Basın Buluşması” gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, toplantı açılış konuşmasında;  Üsküdar İlçemizde  eğitim başarısının, ancak çok yönlü bir birliktelikle gerçekleşebileceğini, bu bakımdan basın kuruluşlarının destekleriyle eğitimde daha iyi sonuçların yakalanabileceğini belirtti. 2015-2016 Eğitim – Öğretim yılının 1. döneminin genel değerlendirilmesi yapıldıktan sonra, İlçemizdeki Eğitim Öğretim çalışmalarının sonuçları  istatistiklerle gösterildi.

uskudar milli egitim 2İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen projelerin anlatıldığı kısımda Aydın; eğitimde sorunların yerel düzeyde çözümü ancak lokal düzeyde ortaya konulan projeler sayesinde gerçekleşebileceğini  belirtti. Aydın konuşmasında devamla; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen projelerden ‘Misafirim Öğretmenim Projesi’nin İstanbul Valiliği talimatları doğrultusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl projesi olarak İstanbul genelinde uygulandığını belirtti. Yürütülen projelerin hem il genelinde hem de bakanlık genelinde uygulanmasında temel düsturları olarak, sürdürebilirlik ve  kaliteyi esas aldıklarını ifade etti. 20 projenin sunulduğu buluşma;  basın mensuplarının dilek, temennileri ve ardından topluca fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Reklamı Geç