Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYEDAŞ BAKIM VE ONARIMDA BOŞ DURMUYOR..

AYEDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası’nda

AYEDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası’nda kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2018 yılının Haziran ayında bakım ve onarım çalışmalarına devam etti.

AYEDAŞ, elektrik dağıtımı hizmeti sağladığı İstanbul Anadolu Yakası’nda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, bakım ve yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir kent için Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’da Haziran ayında 5969 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren AYEDAŞ ekipleri, yine adı geçen ilçelerde 44,4 kilometrelik hattın bakımını yaptı. Kentte 80 elektrik panosu ve 6 trafo merkezinde yenileme çalışması tamamlandı. Ayrıca 132 dağıtım merkezinin de bakımı gerçekleştirildi.

AYEDAŞ, Haziran 2018’de yeni yatırımlara da hız verdi. İstanbul Anadolu Yakası’na 11,1 kilometrelik yeni kablo döşeyen AYEDAŞ ekipleri, 17,8 kilometrelik kabloyu da yer altına aldı. Kentte, 4677 yeni aydınlatma armatürünün montajı da tamamlandı. AYEDAŞ’ın İstanbul Anadolu Yakası’ndaki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.

Reklamı Geç