Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYEDAŞ YÖNETİCİLERİ MUHTARLARLA BULUŞTU..

AYEDAŞ yöneticileri, İstanbul Anadolu

AYEDAŞ yöneticileri, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların enerji konusundaki talep ve sorunlarını dinleyen AYEDAŞ yetkilileri, bölgedeki yatırım planları ve gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi verdi, muhtarların beklenti ve taleplerini dinledi.

Bakım, onarım ve yatırım çalışmalarına yerel paydaşlarının ihtiyaçlarını dikkate alarak devam eden AYEDAŞ, İstanbul’da Anadolu Yakası muhtarlarıyla bir araya geldi. AYEDAŞ Dağıtım Direktörü Erkan Bilgen ve bölge yöneticileri ev sahipliğinde, 14 ilçede düzenlenen toplantılara İstanbul Anadolu Yakası’ndaki tüm muhtarlar davet edildi. Yapılan toplantılarla muhtarlar bölgeleri için taleplerini bire bir görüşmelerle AYEDAŞ’ın üst düzey yöneticilerine iletme fırsatı buldu. Toplantılar sırasında her mahalle için muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen yetkililer aynı zamanda bölgede gerçekleştirilen bakım onarım ile yatırım çalışmalarıyla ilgili bilgiler de paylaştı.

Toplantı sırasında muhtarların ihtiyaçlarının neler olduğu dinlendi, bu ihtiyaç ve beklentilere uygun çalışma planından bahsedildi. aha aydınlık bir İstanbul için bakım onarım ve yatırım faaliyetlerine hız kesmeden devam ettiklerini belirten AYEDAŞ yetkilileri, muhtarların taleplerini hızlıca değerlendirmeye aldı. Tamamlanan çalışmaların ardından muhtarlara tek tek geri dönüş sağlandı. AYEDAŞ yetkilileri; iletişim kanallarının her zaman açık olduğunu belirterek, operasyonel ve teknik süreçler hakkında muhtarları bilgilendirerek kesintisiz enerji hedefiyle çalışmaların aralıksız süreceğini ileti. AYEDAŞ, benzer çalışmaları diğer yerel paydaşlarla devam ettirecek.

Reklamı Geç