Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYEDAŞ’IN YATIRIMLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR..

AYEDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası’nda

AYEDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası’nda kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında Temmuz 2016’da bakım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti.

ayedas 3AYEDAŞ, sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Daha aydınlık bir İstanbul için Kadıköy, Üsküdar, Ataşehir, Beykoz, Sancaktepe, Sultanbeyli, Adalar, Kartal, Maltepe, Ümraniye, Çekmeköy, Şile, Pendik ve Tuzla, ilçelerinde 2.414 aydınlatma armatürü kontrolden geçirildi. AYEDAŞ ekipleri tarafından Çekmeköy, Ümraniye ve Ataşehir’de 7 trafonun yenilendiği İstanbul Anadolu Yakası’nda, Ümraniye, Ataşehir, Tuzla ve Pendik’de 9 panonun bakımı gerçekleştirildi. Yine Şile ve Ataşehir’de 5.3 kilometre uzunluğundaki hattın bakımı yapıldı.

ayedas 1AYEDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası’nda enerji sürekliliği için yeni yatırımlarına da hız verdi. 150 yeni aydınlatma armatür montajının tamamlandığı kentte, 35.897 kilometrelik kablo döşeme çalışması yapıldı. 15.193 metrelik kablo da yer altına alındı. AYEDAŞ’ın İstanbul Anadolu Yakası’ndaki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.

Reklamı Geç