Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYGAD YENİ YERİNDE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTI..

Büyük bir yenileşme hamlesi

Büyük bir yenileşme hamlesi başlatan Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti, Sultanbeyli’deki yeni yerinde üyelerini ağırladı. Yoğun katılımla gerçekleşen organizasyonda görüş alışverişinde bulunan üyeler, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gazeteniz YEREL GAZETE’nin de artık bir üyesi olduğu AYGAD önümüzdeki günlerde bölge kamuoyunda ses getirecek projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.. 

Anadolu yakasındaki gazetecileri tek çatı altında toplamayı amaç edinen ve çıktığı bu yolda emin adımlarla ilerleyen Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti (AYGAD), Sultanbeyli’deki yeni yerinde üyelerini ağırladı. Katılımın yoğun olduğu kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen AYGAD üyeleri, ülke gündemi ve yerel sorunlarla alakalı önemli istişarelerde bulundu. Ülkenin içinden geçmekte olduğu zor süreçte vatandaşa doğru bilgi akışı sağlamak gibi zor bir görevi üstlendiklerine dikkat çeken AYGAD üyeleri, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kahvaltı programında üyelere hitaben bir konuşma yapan AYGAD Başkanvekili Ahmet Işıkdağ, önümüzdeki 2019 yerel seçimlerinde yerel basının hak ettiği değeri görmesi için AYGAD olarak her türlü gayreti ortaya koyacaklarını vurguladı. Cemiyet olarak yerel gazetecilerin dilenci gibi görülmesinden son derece rahatsız olduklarına dikkat çeken Işıkdağ, “Gazeteci arkadaşlar genelde halkın sorunlarını yazıp çizdikleri için kendi sorunlarına çok fazla eğilemezler. Bu cemiyetin oluşum amacı, bazı kesimler tarafından dilenci olarak görülen yerel gazetecilerin hak ettiği değeri görmesine hizmet ediyor. Yerel gazetecilerin sorunlarının çözülmesi için yasalarda yapılması gereken değişikliklerle ilgili titiz bir çalışma yürütüyoruz. Bugün buraya gelen ve bu çatı altında birlik mesajı veren arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

AYGAD çatısı altında gördükleri birlik ve beraberlikten dolayı derece umutlu ayrılan cemiyet üyeleri, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklamı Geç