Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYGAD’DAN ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NE ZİYARET..

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti (AYGAD), hız kesmeden gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Ahmet Işıkdağ, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Bölgeye katkı sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan Işıkdağ, AYGAD’ın çalışmaları hakkında Belediye Başkan Vekili’ni bilgilendirdi.

Anadolu Yakasındaki ilçeleri tek tek ziyaret eden ve çalışmaları hakkında bilgi veren AYGAD yönetimi, istişarelerini sürdürerek ve her zaman kurumlarla olumlu ilişkiler çerçevesinde çalışmalarını yürüteceklerini açıkladı. Gerçekleştirdikleri ziyaretlerin olumlu geçtiğini ve bu ziyaretlere ara vermeden devam edeceklerini söyleyen AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, “bölgede yer alan kurum ve kuruluşları ayırmaksızın ziyaret edeceğiz. Mesleğimizin ve Cemiyetimizin saygınlığını her platform da göstereceğiz” dedi.

YILMAZ; “BASIN EN ÖNEMLİ”
Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz “Ataşehir’de hem yerel hem de ulusal basınla uyumlu çalışıyoruz. Basınımızın özgür bir şekilde çalışması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hizmetlerimizin doğru ve tarafsız bir şekilde halkımıza duyurulmasını arzu ediyoruz. Gazetecilik zor ve büyük bir emek isteyen meslek. Yerel bazda kendilerini vatandaşa anlata bilmek için en önemli güç o ilçede ki yazılı ve görsel basındır. Basın emekçilerine ziyaretlerinden, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum ” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN IŞIKDAĞ; “İLKELERİMİZDEN ŞAŞMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Işıkdağ ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, amaçlarının halka hizmet olduğunu, doğru, tarafsız, gazetecilik ilkelerinden şaşmadan çalıştıklarını ifade ederek, “milli değerlere bağlı, vatan ve millet menfaatlerini ön planda tutan arkadaşlarımızın çoğunlukta olduğu bir yapıyız. Siz yerel idarecilerimiz ile toplum arasında köprü görevi kuran sektörümüzün etik çerçevede daha iyi bir imaja kavuşması için çalışmalarımız devam edecek. Yerel gazetecilerin bölgelerinde yaşanan sorunların çözümü için göstermiş oldukları hassasiyete karşın sundukları önerilere yerel yöneticilerin kulak vermesi gerekmektedir. Çünkü gazeteciler vatandaşların içinde ve onların istek ve önerilerini en iyi analiz eden kişilerdir” diye konuştu.

Reklamı Geç