Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYŞE ÜLGÜN ÇEVİK MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI..

CHP’de yerel seçime doğru

CHP’de yerel seçime doğru başvurular devam ediyor. Çekmeköy Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adayı başvurusunu yapan Ayşe Ülgün Çevik, “Çalışa çalışa kazanacağız” diyerek kadınlara çağrıda bulundu.

Çekmeköy Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanı Cahit Barutçu’ya teslim eden Ayşe Ülgün Çevik; “Bunca yıldır emek vererek canla başla çalıştığım partimde ilk kez bir göreve talip oluyorum. Bir bayan olarak, kadınlarımızın siyasette çok daha fazla etkin rol alması için öncü olmayı her zaman kendime ilke edindim. Önümüzdeki Mart 2019 yerel seçimleri ülkemiz ve halkımız için hayati önem taşıyor. Biz kadınlar olarak her zaman görev ve sorumluluk almaya hazır olmalıyız” dedi.

Partili bayan arkadaşlarının destek verdiği Çevik; “Uzun yıllar büyük özveri ve kararlılıkla, bir çok kademesinde görev aldığım partimin meclis üyeliği adaylığına müracaatında bulunmanın heyecanını yaşıyorum. Önce yerelde sonra ülkemizde iktidar olacağımıza olan inancım tamdır. Umuyorum kadın kotası hak ettiği şekilde değerlendirilecek ve kadınlarımızın en ön saflarda siyaset yapmasına daha fazla şans tanınacaktır” dedi.

Reklamı Geç