Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AZMİ EKİNCİ’DEN ÇEKMÜDER ZİYARETİ..

Çekmeköy’ün önde gelen sivil

Çekmeköy’ün önde gelen sivil toplum kuruluşu ÇEKMÜDER, siyasileri ağırlamaya devam ediyor. Referandum gündemiyle derneği ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Azmi Ekinci, önemli mesajlar verdi.

çekmüder azmi ekinci 216 Nisan’da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında bir dizi saha çalışmasına katılan bölgemizin Ak Parti Milletvekili Azmi Ekinci, Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’de önemli mesajlar verdi. ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda dernek üyesinin katıldığı ziyaret programına Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte iştirak eden Vekil Azmi Ekinci, “16 Nisan referandumu ile geçmişten günümüze egemen kılınmaya çalışılan diktatoryal sistem gidecek, demokratik kurumsal sistem gelecek” dedi.

çekmüder azmi ekinci 1Anayasa değişikliği ile yargının hem bağımsız hem de tarafsız bir kimliğe kavuşacağını kaydeden Azmi Ekinci, “Bir simit çalana 6 yıl hapis veren sistem, banka hortumlayanı bir gece bile nezarette tutmadı. Millete hesap vermeyen, afra tafra yapan bir yargı sistemi artık olmayacak. Geçmişten günümüze parlamenter sistem işletilemedi. Demokrasinin üzerinde sürekli birileri egemen olmaya kalkıştı. Eski Cumhurbaşkanı Sezer’in Anayasa kitapçığını fırlatması bu ülkede nelere mal oldu hepimiz gördük. Oysa o masada su bardağı da vardı, ajanda, defter de.. Ama o Anayasa kitapçığını fırlattı ve ülke büyük bir ekonomik kaosa gitti” dedi.

çekmüder azmi ekinci 3Dış güçlerin hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadığını hatırlatan Ekinci; “Sistemsel gayrimeşru iç ve dış güçlerin ikide bir sahneye çıkması son bulacak. 95 yılda 65 hükümet kurulmuş. Bu ülke nasıl kalkınacak, nasıl millete hizmet üretecek. Milli geliri 3 bin dolardan 10 bin dolara çıkardık ama artık buraya kadar. Murat 124 arabasıyla bu otobanlarda gidersek ya kaza yaparız ya da kazaya yol açarız. Yüzde 50 artı 1 ile millet iradesinin iktidar olma barajını yükseltiyoruz. Her 5 yılda bir millet iradesi tecelli edecek ve millet beğenmediğini sandıkta alaşağı edecek. Bürokratik oligarşi son bulacak” dedi.

çekmüder azmi ekinci 4ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen de kısa bir selamlama konuşması yaparak ziyaretlerinden dolayı Vekil Azmi Ekinci ve beraberindeki katılımcılara teşekkür etti.

Reklamı Geç