Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ÖMER URGUN’DAN TEŞKİLATINA BİR DE OTOBÜS…

Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türkiye

Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türkiye Değişim Partisi’nin İstanbul’daki öncü ilçesi Ümraniye teşkilatı, her gününü dolu dolu saha çalışmalarıyla geçiriyor. “Çalışa çalışa kazanacağız” diyen ‘Atom Karınca’ ünvanlı Başkan Ömer Urgun, ilçe teşkilatına bir de otobüs kazandırdı. 

Türkiye Değişim Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı, yeni normal hayatla birlikte sahaları doldurmaya devam ediyor. Çocuk etkinliklerinden lokma dağıtımlarına günün her saati sokakta vatandaşla birarada olan TDP Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun ve teşkilat mensupları, İstanbul’un 39 ilçesi arasında farkını hissettirecek öncü çalışmalara imza atıyorlar. Geçen hafta Çarşı’da Cuma Namazı çıkışı hayır lokması dağıtan teşkilat mensupları, hafta sonu da çeşitli bölgelerde düzenlenen renkli çocuk şenliklerinde minik yavrularımıza keyifli eğlenceler yaşattılar.

Türkiye Değişim Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun, “Çocuklarımız da değişimle gülecek. Düzenlediğimiz etkinlikler halkımız ve çocuklarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Hem çocuklarımız hem de ailelerimiz keyifle eğleniyor. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu gibi çalışmalarımız her zaman devam edecek. Türkiye Değişim Partisi sağı solu birleştiren inançlara saygılı demokratik kitle partisidir. Her şey Ümraniye için, Türkiye için. El ele kol kola omuz omuza çalışa çalışa kazanacağız” dedi. Başkan Urgun, lokma dağıtımı programının da vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

Yeni haftaya da kurum ve kuruluş ziyaretleri ile devam eden TDP İlçe Başkanı Ömer Urgun ve teşkilat mensupları, önce SGK Ümraniye Bölge Müdürü Olkan Uzman’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu ardından da Türk Kızılayı Ümraniye Şube Başkanı Cumali Ergül’ü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Yeni haftanın asıl bomba haberi ise İlçe Başkanı Ömer Urgun’un teşkilat için aldığı otobüs oldu. Parti çalışmalarında kullanılacak otobüsü Başkan Urgun, kendi şahsi imkanları ile alarak partisine kazandırdığını açıkladı. Başkan Urgun, “Otobüsümüz hazır. Genel Başkanım Sayın Mustafa Sarıgül ne diyor. Az konuş çok çalış. Bizde aynen öyle yapıyoruz. Türkiye Değişim Partisi Ümraniye teşkilatı gümbür gümbür geliyor” dedi.

Reklamı Geç