Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAHÇE MARKET VE ESATPAŞA SPOR TESİSİ HİZMETE GİRDİ

İstanbul Büyükşehir ve Ataşehir Belediyeleri

İstanbul Büyükşehir ve Ataşehir Belediyeleri el el verdi ve Ataşehir halkını yeni hizmetlerle buluşturdu. İki belediyenin ortak projesi olan, Bahçe Market ve Esatpaşa Spor Tesisi hizmete vermeye başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından ilk olarak, Ataşehir Bulvarı’nda inşa edilen Bahçe Market’in açılışı yapıldı. Açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel,  İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Ağaç, Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, siyasi parti ve STK yöneticileri ile muhtarlar ve vatandaşlar da katıldı.

Törende bir konuşma yapan Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi sözlerine “Öncelikle İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ediyorum” diyerek başladı ve şöyle devam etti:  “Biz 10 yıl boyunca Ataşehir’de ne İBB Başkanını, ne de İBB’nin bir yatırımını gördük. Oysa 17 mahalleden oluşan ilçemizin 13 mahallesinde imar planları yoktu. Bu planlar, nihayet Ekrem başkanımız sayesinde çıktı. Bu hizmette emeği geçen diğer siyasi parti grup başkan vekillerine de buradan, bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bugün de burada Bahçe Marketimizi, mutlulukla yurttaşlarımızın hizmetlerine sunuyoruz. Ardından da Esatpaşa’da spor tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. İBB Ataşehir’de başka yatırımlar da yapacak.  Örneğin İçerenköy’e bir spor kompleksi kazandırılacak. Kısmet olursa, bu dönem bitmeden diğer yatırımların açılışlarını da hep beraber yapacağız. Sayın başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ataşehirimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise konuşmasına, Bahçe Market’imiz, AĞAÇ A.Ş. şirketimizin güzel bir hizmeti. Bu tarz yerlerimiz, sadece bir market değil, aynı zamanda bir yeşil alan gibi tanzim ediliyor ve güzelliğiyle, çevreye verdiği moralle de etkili olması değerli. Buraya gelip, sadece alışveriş yapmak değil, böyle gezinmek bile, oradaki çiçekleri ya da ağaç türlerini tanımanın bile faydası olduğunu düşünüyorum. Burada böyle bir alanın oluşmasını ilk Battal Başkanımız tavsiye etmişti” sözleriyle başladı. İstanbul’un sadece insanlara değil; havada, karada ve denizde yaşayan birçok canlıya ev sahipliği yaptığını hatırlatan İmamoğlu, “Unutmamamız lazım ki, aynı zamanda bütüncül yaşamın birer parçasıyız ve Dünya’nın en güzel şehrinde yüzlerce, binlerce canlıyla bir arada yaşıyoruz” dedi.

“Bahçeye Dair Her Şey” sloganıyla faaliyete giren Bahçe Market, uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor. Markette, iç ve dış mekân süs bitkilerinden, bahçe ekipmanlarına kadar 4 bin 500’e yakın ürün bulunuyor.

Bahçe Market’in ardından 12 bin 463 metrekarelik alan üzerine kurulu Esatpaşa Spor Tesisi’nin açılışı yapıldı. Tesise gelen başkanları Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse ile Amatör Kulüpler Birliği yöneticileri ve amatör sporcular karşıladı. Esatpaşa Spor Tesisi’ni gezen başkanlar sporcu çocuklarla tanışıp, onlara başarılar dilediler. İmamoğlu ve İlgezdi daha sonra U12 yaş grubu futbol karşılaşmasını izledi.

Açılışı yapılan Esatpaşa Spor Tesisi’nde;

  • 5 bin 800 metrekarelik futbol sahası,
  • 350 seyircilik tribün,
  • 125 metrekarelik fitness alanı,
  • 525 metrelik yürüyüş parkuru,
  • 380 metrekarelik çocuk oyun alanı,
  • Sporcu ve hakemler için giyinme ve dinlenme odaları ile
  • İdari hizmet binası yer alıyor.

Amatör Futbol Kulüpleri’nin futbol karşılaşmalarına sahne olacak tesiste ayrıca her yaştan sporseverler için açık hava aletleri de bulunuyor. Ataşehirliler alanda hem spor yapabilecekler hem de oturma mekânlarında çocukları ile keyifli vakit geçirebilecekler.

Reklamı Geç