Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAKALIM “YORGAN GİTTİ KAVGA BİTTİ” OLACAK MI?…

Çekmeköy Belediye Meclisi’nde CHP’li

Çekmeköy Belediye Meclisi’nde CHP’li üyeler arasında kim ‘evet’ kim ‘hayır’ dedi tartışmaları ile gündem yaratan ve CHP’nin iptal istemi ile mahkemeye taşıdığı Merkez Mahallesi’ndeki 3.198 parsel sayılı meşhur arsa çekişmeli bir ihale sonucunda 9 milyon 765 bin liraya satıldı. Arsayı alan firmanın ilçe kamuoyunda konuşulan isimlerle uzaktan yakından ilgisinin bulunmaması yaşanan bazı tartışmaların yersiz ve gereksiz olduğunu gösterdi…

Çekmeköy Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında gündeme gelen ve CHP’li meclis üyelerinden bir kısmının Ak Parti ile birlikte ‘evet’, bir kısmının da ‘hayır’ oyu verdiği Merkez Mahallesi’ndeki belediyeye ait 3.198 parsel sayılı arsanın satışı için başkanlığa yetki verilmesi olayı uzun süre ilçe gündemini meşgul etmiş ve CHP içerisinde tartışmalara neden olan karar mahkemeye taşınmıştı. CHP’li meclis üyeleri arasında kim ‘evet’ kim ‘hayır’ dedi?, ‘evet’ diyen üyelerin bu yere talip olan kişilerle ne bağlantısı var? şeklindeki sorularla CHP’de büyük iç karışıklığı yaratan arsa satışı yetkisi için CHP ilçe başkanlığı malum arsada basın toplantısı düzenlenmiş ve olayı yargıya intikal ettirmişti.

CHP’nin açmış olduğu dava, söz konusu arsanın satışına engel teşkil etmedi ve meclis kararı gereği yapılan ihalede kıran kırana bir çekişme sonucu 9.765.000 TL bedelle Büyük Çamlıca Peyzaj Tarım İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. meşhur yeri satın aldı. 31 Ekim günü saat 10’da, 8.870.975 TL muhammen bedelle yapılan ihaleye Çamlıca Fidanlık ile birlikte Akmercan firması katıldı. Kapalı teklif usulü ihalede ve sonrasındaki açık artırmada her iki firma da kıran kırana bir çekişme sergiledi. Yapılan açık artırmalar 15. artırma sonucunda 9 milyon 100 ve 9 milyon 105 bine kadar fiyat tırmandı. Nihayetindeki son teklifte ise Çamlıca Fidanlık söz konusu arsayı vermiş olduğu 9.765.000 liraya kazanmış oldu.

Merkez 3198

    

Reklamı Geç