Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAKAN EROĞLU VE BAŞKAN HASAN CAN PAZAR GÜNÜNÜ BEREKETLENDİRDİ..

Referandum çalışmaları kapsamında Pazar

Referandum çalışmaları kapsamında Pazar gününü Ümraniye’de geçiren Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Hasan Can ve Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ile birlikte çeşitli etkinliklerde bölge halkıyla kucaklaşarak bir dizi temaslarda bulundular.

bakan eroğlu ümraniye 1016 Nisan’a doğru saha çalışmalarının arttığı Ümraniye, bakanından milletvekillerine her gün başka başka isimleri ağırlamaya devam ediyor. Dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan sonra akşam Ak Parti’nin8 önde gelen isimlerinden Mustafa Ataş’ı ilçede ağırlayan Ümraniye’nin bugünkü konuğu Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu oldu. Bakan Eroğlu, programlar öncesinde Başkan Hasan Can’ın makamına geçti. Görüşmede AK Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri de bulundu. Ziyarette Başkan Can, Bakan Eroğlu’na, belediye bahçesinde, darbe akşamında tankın ezdiği aracı gösterdi ve 15 Temmuz’u unutturmamak adına bir diğer çalışma olan “Evlat” filmini anlattı.

bakan eroğlu ümraniye 2Bakan Veysel Eroğlu ve Başkan Hasan Can “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında, Ümraniye Merkez Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen fidan dikim programına katıldı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’nın birlikte yürüttüğü “Okullar Hayat Olsun” projesi umraniyekombiservis.org kapsamındaki etkinlikte; gençlerde ve çocuklarda çevresel duyarlılığın artırılmasına özel önem verdiklerini vurgulayan Bakan Eroğlu “Okullar Hayat Olsun projesi çerçevesinde, Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı tüm okullarımızı ağaçlandırıp çiçek gibi yapacağız” dedi. Yapılan konuşmanın ardından toprakla buluşturulan fidanlara can suyu verildi.

bakan eroğlu ümraniye 1Bakanı Eroğlu ve Başkan Hasan Can, daha sonra 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda düzenlenen fidan dağıtım programına katıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı program mehter takımının gösterisi başladı.

bakan eroğlu ümraniye 8“Ümraniye’yi daha yeşil yapmak için bir fidan dağıtım programı yapıyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Hasan Can, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na yapılacak otopark ve kültür merkezi projesi ve İBB onayından çıkan 2B arazileri hakkında bilgi verdi. Başkan Hasan Can son olarak “16 Nisan’daki referandum, Türkiye’nin istikrarı için önemli bir gündür” dedi.

bakan eroğlu ümraniye 9Konuşmasına Başbakan Binali Yıldırım’ın selamını ileterek başlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “Bizim milletimiz büyük bir millettir, bütün dünyaya insanlığı medeniyeti milletimiz öğretmiştir. Allah’ın izniyle büyük Türkiye için 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirilmek için 16 Nisan’da hep birlikte ‘evet’ mührünü vuracağız” dedi. Konuşmaların ardından program fidan dağıtımı ile son buldu.

bakan eroğlu ümraniye 715 Temmuz Şehitler Meydanı’ndaki fidan dağıtım programının ardından, Kirişhane Caddesi’ndeki Ihlamur fidanı dikim etkinliğine geçildi. Etkinliğe, Bakanı Eroğlu ve Başkan Hasan Can’ın yanı sıra, Kaymakam Suat Dervişoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

bakan eroğlu ümraniye 6

bakan eroğlu ümraniye 7

bakan eroğlu ümraniye 3

Reklamı Geç