Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAKAN KARDEŞİNE SİLAHLI SALDIRI MERCEK ALTINDA…

Çekmeköy’ün önde gelen ailelerinden

Çekmeköy’ün önde gelen ailelerinden Cumhurbaşkanı danışmanı ve Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’ın kardeşi İlhami Yıldırım’ın dün gece uğradığı silahlı saldırının perde arkası merak konusu…

ilhats3Dün gece ikamet ettiği Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde silahlı saldırıya uğrayan Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım’ın koruması Bünyamin Bilen yaralanmış ve Ümraniye Devlet Hastanesi’de tedavi altına alınmıştı. Saldırıdan yara almadan kurtulan İlhami Yıldırım’a yapılan saldırının nedeni polis tarafından titizlikle araştırılıyor. Cumhurbaşkanı danışmanı ve Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’ın kardeşi olan İlhami Yıldırım’ın diğer bir ağabeyi Eyüp Yıldırım’ın da Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı olması haliyle akıllara bir çok soru işaretini birden getiriyor.

ilhats2Geçtiğimiz aylarda attığı bazı twitlerle de ülke gündemine gelen İlhami Yıldırım’a yapılan silahlı saldırının perde arkası merak konusu. Çekmeköy’de bir dönem Bizim Bölge adında yerel bir gazete çıkaran İlhami Yıldırım, sonraki yıllarda gazetesini devretmiş ve kendisi de Kızılay İstanbul Şube Başkanı olmuştu. Ak Parti Çekmeköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan İlhami Yıldırım, yaptığı işlerle sürekli göz önünde olmuş bir isim. Yıldırım kendisine karşı gerçekleştirilen bu son saldırı ile yeniden gündeme geldi.

Reklamı Geç