Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAKAN MÜEZZİNOĞLU VE BAŞKAN HASAN CAN ESNAF ZİYARETİNDE..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kadosan Sanayi Sitesi Yönetimi ile esnafını ziyaret ederek vatandaşın talep ve beklentilerini dinledi.

bakan müezzinoglu ümraniye kadosan 4Haftanın ilk mesai gününü Anadolu yakasına ayıran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Tuzla’nın ardından geçtiği Ümraniye’de şehit evi ziyareti ve sanayi esnafı ziyaretleri gerçekleştirdi. Bakan Müezzinoğlu, Belediye Başkanı Hasan Can’la birlikte Hakkâri Şemdinli’de vatani görevini yaparken yakalandığı bir rahatsızlık sonucu şehit olan Ümraniyeli Harun Aydoğan’ın ailesini ziyaretlerinin ardından bahcesehirkonut.com Kadosan Sanayi Sitesine giderek esnaf ile bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Kadosan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz ve çok sayıda esnaf katıldı.

bakan müezzinoglu ümraniye kadosan 3Kadosan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

bakan müezzinoglu ümraniye kadosan 2Belediye Başkanı Hasan Can da bir konuşma gerçekleştirerek; “Türkiye’nin bir 2B sorunu vardı. Bu sorun Ümraniye’mizde de mevcuttu. 2B yasası çıkmasıyla beraber Ümraniye’de herkes tapusuna kavuştu ve bu alanların Kazımkarabekir bölgesinde kalan 10.200 parselinin 17 Şubat’ta Büyükşehir Meclisi’nden 1/5000 ölçekli imar planlarını çıkarttık. İnşallah sonbaharda bu alanlara inşaat ruhsatı vereceğiz. Geriye kalan 3.000 parsel ise Dudullu bölgesindedir. Bu bölgede kalan parsellere imar planı yapmak istediğimiz zaman havza bölgesinde olduğu için düşük imarı olacağından plan çalışmalarını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yapacağız” dedi.

bakan müezzinoglu ümraniye kadosan 1Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Bizler AK Parti iktidarı döneminde 2002’den buyana hep geleceğe baktık. Hep daha güçlü bir Türkiye olsun istedik. Büyük oranda başarılı olduk ve daha başarılı olacağımız günleri önümüze aldık” dedi. 15 Temmuz’da yaşanan hain terör saldırısına da değinen Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Milletimizle bir arada hain terör örgütlerinin oyunlarını bozmaya devam edeceğiz” dedi ve konuşmasına “16 Nisan’daki referandumda daha güçlü bir Türkiye için evetleriniz bereketli olsun” diyerek son verdi. Toplantı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun, esnafın sorularını yanıtlamasıyla son buldu.

bakan müezzinoglu ümraniye kadosan 5

Reklamı Geç