Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAKAN SOYLU; “24 SAAT ESNAFIMIZIN EMRİNE AMADEYİZ”

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek bölge esnafıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Ben ve arkadaşlarım 24 saat esnafımızın emrine amadeyiz” dedi. Oda Başkanı Mehmet Özdil de Bakan Soylu’ya esnafın taleplerini ileten bir dosya sundu…

ümraniye esnaf oda süleyman soylu 01Hafta sonu Ümraniye’de Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bölge esnafının yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Ümraniyeliler; Bakan Soylu’yu karşılamak için Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na akın ederken; Belediye Mehter Takımı da karşılamada hazır bulundu. Soğuk havaya rağmen katılımın yoğun olduğu programa Bakan Soylu ve Belediye Başkanı Hasan Can ile Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Özdil’in yanı sıra; Kaymakam Suat Dervişoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ümraniye esnaf oda süleyman soylu 5Programın açılış konuşmasını Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil yaptı. Esnafın vergi yükü, stopaj ve yüksek sigorta primleri gibi çeşitli sıkıntılarına değinen Başkan Özdil, “Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren bir Esnaf Odası olarak bizler karınca kararınca esnafımızın yükünü hafifletme adına çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Örneğin aidatları düşürmek ve ticari hayatının canlanmasını sağlayacak indirim ve umraniyekombiservis.org kampanya anlaşmaları yapmak gibi. Önümüzdeki hedef aidatları tamamen ortadan kaldırmak” dedi ve esnafın hükümetten işlerini geliştirecek yeni adımlar atmasını beklediğini kaydetti. KOSGEB kredilerine de değinen Özdil, esnafın biran evvel kredileri beklediğini söyledi. Esnafın talep ve beklentilerini bir dosyada toplayan Başkan Özdil, bu dosyayı Bakan Soylu’ya iletti.

ümraniye esnaf oda süleyman soylu 11İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniyelilerin coşkulu karşılamasından mutluluk duyduğunu dile getirerek; “Arkamıza dönüp bakmaktan, geleceğimize dair endişe etmekten çok yorulduk. Artık önümüze; 2023’e, 2053’e, 2071’e bakmak istiyoruz” dedi. Bakan Soylu, 16 Nisan’daki referandumda oylanacak Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi hakkında vatandaşlara bilgi vererek, yeni sistemle geleceğe endişeyle değil umutla bakılabileceğini dile getirdi.

ümraniye esnaf oda süleyman soylu 4Ümraniye Esnaf Odası binası önünde kurulan platformda esnafa hitap  eden Soylu, “Esnaf Odası Başkanımız Mehmet Özdil’e teşekkür ediyorum. O bizi esnafın sorunları için çağırdı ama biz burada milletimizle hasbihal etme, güzel sohbet etme fırsatı bulduk. Kendisine teşekkür ediyorum. Şuna zerre kadar endişeniz olmasın ki; biz esnafımızın emirlerine amadeyiz. Şunu net olarak söylüyorum 24 saat gece gündüz tüm arkadaşlarımızla birlikte hizmete ve esnafın emirlerine amadayiz” diyerek sözlerini tamamladı.

ümraniye esnaf oda süleyman soylu 12

ümraniye esnaf oda süleyman soylu 10

ümraniye esnaf oda süleyman soylu 6

Reklamı Geç