Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAKAN SÜLEYMAN SOYLU, ÜMRANİYE’DE ESNAF’LA BULUŞACAK..

Uygulamaya koyduğu projelerle esnaf

Uygulamaya koyduğu projelerle esnaf yararına sayısız hizmetler üreten Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, hafta sonu önemli bir hükümet yetkilisini ağırlamaya hazırlanıyor. Cumartesi günü saat 11.30’da Ümraniye Esnaf Odası’nı ziyaret edecek olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bölge esnafıyla buluşacak.

esnaf odası soylu 2Bir duyuru yaparak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 11 Mart Cumartesi günü saat 11.30’da Ümraniye Esnaf Odası’nı ziyaret edeceğini açıklayan Başkan Mehmet Özdil, esnafın talep ve beklentilerini mektup ya da notlar halinde akkartal.org kendilerine ulaştırmalarını istedi. Duyuruda Bakan Soylu’nun eski çalışma arkadaşı olduğuna değinen Başkan Mehmet Özdil, esnaf buluşmasının şenlik havasında geçmesi için programlama yaptıklarını ilan etti.

özdilbasıngünl6Bölge esnafının sorunlarını ve hükümetten beklentilerini bir dosya halinde Bakan Soylu’ya ileteceklerini ifade eden Özdil, Türkiye çapında ses getiren uygulamalara imza atan bir Oda olarak yaptıkları çalışmaları da bu dosyaya ekleyeceklerini ifade etti. Esnafın acil çözüm bekleyen stopaj, vergi, sigorta primleri ve ara eleman noktasındaki ihtiyaçların devlet tarafından kolaylaştırılması gibi konularda arayışları olduğunu vurgulayan Başkan Özdil, “Yetkililerimizle esnaf arasında köprü görevi görmeye ve çözüm bulunması noktasında girişimler yapmaya devam edeceğiz” diyor.

Reklamı Geç