Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BASIN DANIŞMANLARI ÜSKÜDAR’DA BULUŞTU

Marmara Belediyeler Birliği Basın

Marmara Belediyeler Birliği Basın Danışmanları Platformu, yeni sezonun ilk toplantısını Üsküdar’da gerçekleştirdi. Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda İhlas Medya Gurubu yöneticileri ağırlandı.

basinüsk3Platform Başkanı  ve aynı zamanda Bağcılar Belediyesi Basın Danışmanı olan Abdullah Arıduru’nun başkanlığında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda, Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Aydoğan Kaçıra, İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, İhlas Haber Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Oğuzhan Güven, TGRT Haber Genel Müdürü Suat Yılmaz’dan oluşan İhlas Yayın Gurubu yöneticilerini ağırladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan ve kuruluş amaçlarıyla ilgili bilgi veren MBB Basın Danışmanları Platformu Başkanı Abdullah Arıduru, 3,5 söne önce kurulan platformun her ay gerçekleştirdiği toplantılarda, basın danışmanlarının sorunlarını tartıştıklarını, belediye başkanlarıyla tanıştıklarını ve sektörün duayenlerinden bilgiler aldıklarını kaydetti.

basinüsk4“SİZLERLE KADER ARKADAŞIYIZ”

Toplantıya katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bizim sizlere ihtiyacımız var, sizler de bu ülkeye karşı önemli vazifesi olan insanların başındasınız” dedi. Başkan Türkmen, basına ve basın danışmanlarına bakış açısını ise şöyle anlattı, “Yaptığınız işin, en doğru şekilde muhataplarına ulaşmada en önemli görev sizlerin. Sizin de işiniz zor. Sizin yaptığınız işler hem zor hem de bir o kadar anlamlı. Artık çağımız iletişim çağı. Basın ayağını, tanıtım ayağını, insanlara ulaşmadaki anlayışınızı doğru bir yola oturtabilirseniz gerçekten işleriniz kolay olur.”

basinüsk2“ULAŞILABİLİR BAŞKAN OLMALIYIZ”

Oğlunun nikâh töreni sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdikleri sohbetten önemli bir detaya da dikkat çeken Başkan Türkmen, “Cumhurbaşkanımız, insanların hizmetten öte karşısında, ulaşılabilir belediye başkan olabilmesi, karşısında derdini anlatabileceği bir belediye başkanı beklediğine dikkat çekti. Sayın Cumhurbaşkanımızı bu millet neden çok seviyor? Çünkü vatandaş Cumhurbaşkanımız da kendini görüyor, ‘adam bizim gibi adam’ diyor. 12 sene iktidardasınız Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 52 oy alıyorsunuz. Bu aslında dünya siyasi tarihinde sıra dışı bir olay. En büyük hedefimiz kolay ulaşılabilir, iletişim kurulabilir başkan olmak.

basinüsk5“BİRLİRTE ATEŞE YAKINIZ”

Bizim de hedefimiz kolay ulaşılabilir, insanlarla iletişim noktasında sıkıntısı olmayan profil çizmek istiyoruz. Bizim için insanların karşısındaki duruşunuz samimiyetiniz doğal haliniz bunlar en önemli anlayış. Başkanlara yol gösterme açısından önemli bir sorumluluğunuz var. Bu işin ince ayrıntılarına kadar bilen insanlarsınız. Bizim sizlere ihtiyacımız var, sizler de bu ülkeye karşı önemli vazifesi olan insanların başında olanlardansınız. Sizlerle yol arkadaşıyız, ağabey, kardeş gibi olmak zorundayız. Başkana yakın insanlarsınız, sizler ateşe yakın yerlerdesiniz. Biz de ateşe yakın yerdeyiz, bu yüzden sizlerle kader arkadaşıyız” diye konuştu.

basinüsk1Başkan Türkmen ayrıca, Üsküdar’ın tarihçesi ve gerçekleştirecekleri, meydan genişletme, Validebağ Korusu ve kentsel dönüşüm projelerle ilgili de bilgiler verdi.  Toplantının diğer bölümünde, basın danışmanlarıyla sektörle ilgili sohbetler eden Aydoğan Kaçıra, İsmail Ballı, Oğuzhan Güven, Suat Yılmaz ile basın danışmanları  görüş alışverişinde bulundu. Toplantının sonunda, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Türkiye gazetesi Yayın Koordinatörü Aydoğan Kaçıra  ve TGRT Haber  Genel Yayın Yönetmeni Suat Yılmaz’a toplantıya katılımlarından dolayı  bir teşekkür plaketi verdi.

 

Reklamı Geç