Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BASIN GÜNÜ’NDE YEREL BASINLA BULUŞAN ALPER YEĞİN’DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI..

24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı Günü dolayısıyla bölgenin yerel basın temsilcileriyle kahvaltıda bir raya gelen CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, hem basın emekçilerinin günün kutladı hem de Sancaktepe’ye belediye başkanı olmak istediğini açıkladı.

Basın emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramı Günü’nü unutmayan CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Alper Yeğin, örnek bir çalışmaya imza attı. Bölgenin yerel basın temsilcilerini kahvaltıda ağırlayan Başkan Yeğin ve ilçe yöneticileri, 24 Haziran seçimlerinin de değerlendirmesini yaparak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular. Ülkemizde basın özgürlüğünün hiç de iyi bir noktada olmadığını ifade eden Başkan Alper Yeğin, yerel basının da çeşitli zorluklar altında ayakta kalma mücadelesi verdiğini gördüklerini ifade etti. Başkan Yeğin “Gazeteciliği, tarafsız ve korkusuzca yerine getirmeye çalışan tüm basın emekçilerinin, özgür bir basın dileğiyle 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum” dedi.

ALPER YEĞİN; “BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMAK GİBİ BİR DERDİM YOK, BELEDİYE BAŞKANI OLMA HAYALİM VAR” Programa katılan yerel basın temsilcilerinin görüş, öneri ve düşüncelerini de dinleyen Yeğin, çocukluğunun geçtiği Sancaktepe’yi daha iyi bir yerel yönetime kavuşturma iddiasıyla belediye başkanı olmak istediğini açıkladı. “Belediye başkan adayı olmak gibi bir derdim hiçbir zaman olmadı, benim belediye başkanı olma hayalim var” diyen Alper Yeğin, “Bebekliğimin geçtiği Sancaktepe’de, genç yaşımda önemli görev ve sorumluluklar üstlendim. İkinci dönem ilçe başkanlığı yaptığım Cumhuriyet Halk Partili ekip ve kadrolarla daha iyi bir Sancaktepe için belediye başkanlığı görevine talibim” şeklinde konuştu.

Sancaktepe Belediyesi’nin borç batağında ve ekonomik darboğazda olduğunu iddia eden Yeğin, Pendik ve Ataşehir gibi ilçelerden örnekler vererek; belediye meclisi kürsüsünde de defalarca gündeme getirdiğini söylediği çeşitli iddialarını sıraladı. Belediye bütçesinden örnekler veren Yeğin, “Sancaktepe’nin kaynaklarını bu ilçenin daha hizmet ve yatırım alması için kullanacağım” dedi.

Reklamı Geç