Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN AHMET POYRAZ’IN SAHA TEMPOSU HIZ KESMİYOR…

Göreve seçildiği 29 Mart

Göreve seçildiği 29 Mart 2009 yerel seçimlerinden bugüne mesaisinin önemli bir kısmını halkla içiçe geçiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, hiç aksatmadığı ‘Hoş geldin Bebek’ ve ‘İlçemize Hoşgeldiniz’ ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Günün büyük bölümünü parklarda ve sokaklarda birlikte yürüyüş yaptığı vatandaşlara ayıran Başkan Poyraz, mahallelerde esnaf ziyaretleri yapıyor, çocuklarla sohbet ediyor…

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın sokakta halka dokunan saha çalışmalarının temposu hız kesmiyor. Göreve seçildiği 29 Mart 2009 yerel seçimlerinin ardından geçtiğimiz 31 Mart seçimlerinde 3. kez kazanan Başkan Poyraz’ın, hiç aksatmadığı çalışmalarının başında vatandaş ziyaret programları geliyor. Her hafta en az 2 gününü halk ziyaretlerine ayıran Başkan Poyraz’ın, ‘Hoş geldin Bebek’ ve ‘İlçemize Hoşgeldiniz’ gibi projeleri İstanbul’un diğer bir çok ilçesine de örnek olmuş durumda. Belediyenin halka dokunan çalışmaları vatandaş tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Çekmeköy’de yeni doğan her bebeğin ailesi ile temasa geçen belediye yetkilileri, ihtiyaç giderecek çeşitli hediyelerle ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletiyor ve uygun bir zamanda da Başkan Ahmet Poyraz, aileyi bizzat ziyaret ederek tebriklerini bildiriyor. Çekmeköy’e yeni taşınan aileleri de evlerinde ziyaret eden Başkan Poyraz, ‘İlçemize hoşgeldiniz’ diyor. Tüm bu ziyaret programları esnasında mahallelerde esnafları da gezen Başkan Poyraz, parkta ve sokakta birlikte yürüyüş yaptığı çocuklarla sohbet edip Çekmeköy halkının talep ve beklentilerini kayda alıyor. Hane ziyaretlerinde vatandaşların belediyeden beklentilerini de dinleyen Başkan Poyraz, hizmet ve yatırım programlarını da vatandaştan gelen talepler doğrultusunda şekillendiriyor.

“Benim en çok haz aldığım çalışma, sokakta halka birlikte geçirdiğim zamandır” diyen Başkan Ahmet Poyraz, ““Modern Çekmeköy, Model Çekmeköy sloganı ile çıktığımız yolda bugün model alınan bir kent ortaya çıkarabildiysek, yönetime vatandaşımızı ortak etmemiz ve onlardan aldığımız destek sayesinde oldu. Çekmeköy adı değer kazandı. İlçenin marka değeri yükseldi. Birbiri ardına hizmete açılan yatırımlar ve dev projelerle Çekmeköylü’nün yüzü gülüyor. Vatandaşımızın huzur ve mutluluğu bizim için en büyük ödüldür” diyor.

Çekmeköy halkının her söylediğini önemsediklerini belirten Başkan Ahmet Poyraz; “Günün hangi saati olursa olsun evlerinin ve işyerlerinin kapılarını bizlere açan hemşerilerimin; evde, okulda, parkta, yolda tüm samimiyetleri ile kendilerini ifade eden gençler ve çocukların her söylediklerini ciddiye aldık. Bir istek, bir şikayet, bir hayal derken biriken vatandaş görüşleri bizim yol haritamızı çizdi. Kimi zaman yeni projeler için ilham kaynağı oldu, kimi zaman yapılmak üzere olan bir hatadan dönülmesini sağladı.

Poyraz; “7’den 70’e tüm Çekmeköylüler’e hizmet etmek ve onların dualarını almak için tüm ekip arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz. Çıktığımız bu kutsal yolda sokağı süpüren kardeşimden başkan yardımcılarımıza kadar emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Birlik, beraberlik, sevgi ve muhabbetle Çekmeköy’ün yarınları için mücadele etmeye devam edeceğiz” diyor.

Reklamı Geç