Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN AKIN İLHAN: “AZİM VE KARARLILIKLA HEDEF: 2023”

‘Danışma Meclisi’ toplantısını tüm

‘Danışma Meclisi’ toplantısını tüm kademeleriyle büyük bir coşku içeresinde gerçekleştiren Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, heyecanlı olduğunu gösterdi. İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, “İstanbul’un nefesi Çekmeköy’ü 2023 hedeflerine ulaştırmaya kararlıyız” dedi.

Haftanın son günü akşamında Çekmeköy Nikah Sarayı, Ak Parti Teşkilatı’nın büyük coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirdiği ‘Danışma Meclisi’ toplantısına ev sahipliği yaptı. Ak Parti Milletvekilleri, il başkan yardımcıları, il yöneticileri, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, meclis üyeleri, gençlik, kadın ve ana kademe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanları ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2023 hedefleri vurgulandı.

“Millete Hizmet Yolunda Daima Yeni, Daima Genç” sloganıyla yapılan Danışma Meclisi’nde konuşan İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Ak Parti’nin bir dava hareketi olduğunu ifade etti. “Azim, inanç ve kararlılıkla daha çok çalışarak, İstanbul’un nefesi Çekmeköy’ü 2023 hedeflerine ulaştırmaya kararlıyız” diyen Başkan İlhan; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu istikamette, sivil siyasetle demokrasiyi güçlendirmeye ve 2023 hedeflerine yürümeye devam edeceğiz. Danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. “Bu büyük davayı, el birliğiyle yüceltecek ve yükselterek hedeflere ulaştıracağız” şeklinde konuşan Başkan İlhan, şunları kaydetti:

“Bütün gayretimiz bizi biz yapan değerlerimiz için. Ne köklerimizden kopacağız ne de gözlerimizi bir an olsun ufuktan ayıracağız. 94 ruhu ile çalışacak, 2071 vizyonu ile projelerimize yön vereceğiz. Ülkemiz için hiçbir projesi olmayanlara, AK Çekmeköy Ailesi olarak diyoruz ki; bizim hizmet siyasetimiz, sizin reklâmlarınıza, bizim eserlerimiz sizin oluşturduğunuz algılara, bizim samimiyetimiz sizin yalanlarınıza galip gelecek ve 2023’te Ak kadrolar yeniden muzaffer olacaktır. Büyük ve daha güçlü Türkiye’nin inşası tamamlanana kadar durmayacağız.

2023’te Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden yeni dönemin başkanı yapacağız. Biz Çekmeköy’üz ve kocaman bir aileyiz. Milletimiz için gecesini gündüzüne katan bu teşkilatın ruhu, kutlu mirasın asil ruhu, güçlü Türkiye’yi inşa edecek iradenin ruhudur. İşte benim yol arkadaşlarım, işte benim dava arkadaşlarım, işte benim uç beylerim. Mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine ve tüm teşkilat mensubu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim bu birliği ve başarıyı hep daim kılsın. Büyük Çekmeköy teşkilatı aileme canı gönülden teşekkür ediyorum.”

Reklamı Geç