Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN AKIN İLHAN, “YENİ ASIR TÜRKİYE YÜZYILI OLACAK..”

Çekmeköy’ün dört bir yanında

Çekmeköy’ün dört bir yanında saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti İlçe Başkanlığı, ‘190 Bin Gönül 190 Bin Selam’ sloganıyla 21 mahallede çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor. İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, “2023’te milletimizle birlikte yeni bir zafere imza atacağımıza  inancımız tam. Yeni asır Türkiye yüzyılı olacak” diyor.

AK Parti Çekmeköy Teşkilatı, ‘190 Bin Gönül, 190 Bin Selam’ çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 21 mahallede devam eden saha çalışmaları ilçe başkanı, belediye başkanı, gençlik kolları, kadın kolları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, İBB ve Çekmeköy Belediyesi meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleşiyor.Geçtiğimiz hafta sonu Sultançiftliği Mahallesi’nde yapılan çalışmaların yoğun katılımla tamamlandığını açıklayan AK Parti Çekmeköy ilçe Başkanı Av. Akın İlhan; “2023 seçimlerine yönelik ilçe genelinde sürdürülen saha çalışmalarımız tüm heyecanıyla devam ediyor” dedi.

“Genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle 2023’e emin adımlarla ilerliyoruz” diyen Başkan Akın İlhan; Teşkilat mensuplarımız, Çekmeköy’ün 21 mahallesinde cadde cadde, sokak sokak ilmek ilmek geziyor. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızla selamlaşıyor ve sohbet ediyoruz. Gençlerle hem konuşuyor hem de taleplerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor sorunlarına çözüm üretmek için notlar alıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu da Sultançiftliği Mahallemizde komşularımızı ziyaret ederek hasbihal ettik. Sahada muazzam bir ilgi ve teveccüh görüyoruz. Vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımız’a olan güveni ve sevgisi 2023 seçimlerinde sandıktan çıkan sonuçla taçlanacak. Buna yürekten inanıyoruz.  Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tarih yazacağız, yeni asır Türkiye yüzyılı olacak!” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklamı Geç