Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ALBAYRAK, ÇEKSİAD AİLESİ’NDEN ‘HELALLİK’ İSTEDİ..

Her yıl geleneksel olarak

Her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar davetini bu yıl da İstanbul boğazının eşsiz manzarasındaki İTO Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştiren Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD, büyük bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı. İki yıldır görevini başarıyla yürüten Başkan Erdal Albayrak’ın, yaklaşan kongre öncesi yaptığı veda konuşması ÇEKSİAD Ailesi ve konuklar arasında duygusal anlar yaşanmasına vesile oldu.

ciksiadiftaryeni20ÇEKSİAD’ın bu yıl ki iftar daveti de muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, dernek yöneticileri ile birlikte tüm konuklarını kapıda karşıladı.

ciksiadiftaryeni9Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Çetin ve Eyüp Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Ak Parti Basın ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Turgay Tuna, SGM Ümraniye Müdürü Coşkun Bilgin, Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, ÇEKSİAD önceki dönem başkanları Bilent Dündar ve Abdullah Gelgeç, ÇEKSİAD Yöneticileri Recep Alkılıç, Şeref Aksoy, Ömer Akyüz, Cahit Sarıçiçek, Halis Görken, ÇEKSİAD Üyesi İşadamları Şükrü Bakar, Mehmet Yeşilyurt, Ali Meral, Özgür Altıparmak, Durmuş Tanış, Salih Boleli, Ramazan Çelik, Güngör Bozkurt, Hasan Keleş, Fahrettin Kacamer ve Ömer Faruk Topak gibi pek çok ismin ailesi ile birlikte katıldığı iftar daveti boğaz manzarasındaki İTO Cemile Sultan Korusu Tesisleri’nde yapıldı.

ciksiadiftaryeni8ÇEKSİAD Yöneticisi Halis Görken’in sunumunu yaptığı gecede davetlileri selamlayan Başkan Erdal Albayrak, her yıl düzenledikleri geleneksel iftar davetlerine katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür etti. Ramazan ayının önemine de değinen Başkan Erdal Albayrak, yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ettiğini ifade etti ve “Paylaşma ve dostluk ayı olan Ramazan, milletçe birlik ve beraberliğimize vesile olsun” dedi.

ciksiadiftaryeni7İki yıldır görevde bulunduğunu kaydeden Başkan Albayrak, yaklaşan kongre nedeniyle bu yılki iftarın kendisinin başkanlığındaki son iftar olduğunu ifade ederek; “Görevde bulunduğumuz süre içerisinde yönetimimle birlikte her zaman iyi ve güzel işler yapmanın gayreti içerisinde olduk. Gelinen noktada görev süremizin yavaş yavaş sonuna doğru yaklaşıyoruz. Bu iftar sofrası başkanlık dönemimizin son iftarı olacak. Tüm ÇEKSİAD Ailesi’nden şimdiden helallik istiyorum” şeklinde konuştu.

ciksiadiftaryeni5Başkan Albayrak’tan sonra konuşan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin ise, ÇEKSİAD’ın her zaman güzel işlere imza attığını söyledi. Başkan Albayrak ve yönetimi ile ÇEKSİAD’ın son derece yararlı hizmetler gerçekleştirdiğini ifade eden Çetin; “ÇEKSİAD bölgemizin gurur kaynağı bir sivil toplum örgütlenmesidir ve örnek işler yapmaktadır. Bizler de ÇEKSİAD’a ve ÇEKSİAD’ı bu noktalara getiren sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ciksiadiftaryeni2Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız da Ramazan ayının önemine vurgu yaptığı konuşmasında ÇEKSİAD gibi kurumların toplumdaki birlik ve beraberliğe yapmış oldukları katkının takdire şayan olduğunu dile getirdi. Kendisinin ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ile birlikte aynı zamanda Çekmeköy’de göreve başladığını kaydeden Kansız, “Demek ki her başlangıcın bir sonu oluyormuş” dedi.

ciksiadiftaryeni1

ciksiadiftaryeni17

ciksiadiftaryeni19

ciksiadiftaryeni18

ciksiadiftaryeni16

ciksiadiftaryeni14

ciksiadiftaryeni15

ciksiadiftaryeni13

ciksiadiftaryeni12

ciksiadiftaryeni11

ciksiadiftaryeni10

ciksiadiftaryeni4

ciksiadiftaryeni3

ciksiadiftaryeni6

 

 

Reklamı Geç