Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ALPER YEĞİN; “ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

Ramazan ayının son günlerine

Ramazan ayının son günlerine doğru Sarıgazi Demokrasi Caddesi üzerinde halk iftarı düzenleyen CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı, partili-partisiz binlerce vatandaşı ağırladı. Yoğun katılımdan dolayı adeta izdiham yaşanan iftar programında konuşan İlçe Başkanı Alper Yeğin, “Çifte bayrama hazır olun, güzel günler göreceğiz” diyerek 24 Haziran’ın mesajını verdi.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nın yoğun katılımlı iftar programı, 24 Haziran seçimlerine doğru parti üst düzel yetkilileri bir kez daha umutlandırdı. Partili-partisiz binlerce Sancaktepeliyi aynı iftar sofrasında ağırlayan CHP örgütü, başarılı bir organizasyona imza attı. Partinin önde gelen isimleri ve milletvekili adayları Gürsel Tekin, Gamze Akkuş İlgezdi, Mahmut Tanal, Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, Hasan Uzunyayla, Ali Rıza Yıldırım, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, bazı mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı iftar programında adeta izdiham yaşandı.

Maltepe Belediyesi’nin katkılarıyla kurulan iftar sofrasında hep birlikte dua eden binlerce Sancaktepeli, orucunu açtı. İftar programı sonrasında kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Alper Yeğin, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğuna vurgu yaptı. Yaklaşmakta olan Ramazan bayramını şimdiden tebrik eden Başkan Yeğin, “Çok daha güzel günler ve güzel yarınlar hep birlikte göreceğiz ve hep birlikte yaşayacağız, bunan inanın” diyerek 24 Haziran seçimlerinin mesajını verdi. İftar programı müzik dinletisi ve semah gösterisi ile son buldu.

Reklamı Geç