Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN AYDEMİR, “AVRUPA ŞAMPİYONASI KUPASINI DA GETİRECEĞİZ..”

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, gerçekleştirdiği olağanüstü kongreyle Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir ve yenilenen yönetimiyle gücüne güç kattı. Bayanlar voleybol ve erkekler futbolda Çekmeköy’ün Süper Lig’deki temsilcisi İşitme Engelliler Kulübü’nün yeni sezonda Avrupa Şampiyonası kupasını da kazanacağına inandığını söyleyen Başkan Sıtkı Aydemir, “Hepi topu 35 bin liralık bütçeyle ilçemizin iki takımını Süper Lige çıkarmayı başarmışsak yenilenen bu güçlü yönetim kadromuzla daha büyük hedeflere ulaşacağımıza inancım tamdır” dedi.

Elde ettiği tarihi başarılarla ilçenin yüzünü güldüren Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, yeni sezon öncesi dernek merkezinde gerçekleştirdiği olağanüstü kongreyle kurucu mevcut başkan Sıtkı Aydemir ve yenilenen yönetimiyle gücüne güç kattı. İşitme engelli gençlerin spor yaptığı, ailelerinin sosyal ortamda kaynaşıp, dayanıştığı İşitme Engelliler Spor Kulübü, bayanlar voleybolda ve erkekler futbolda Çekmeköy’ü Türkiye Süper Ligi’nde temsil ediyor. Üst üste şampiyonluklar kazanan spor kulübü, ilçenin gururu ve markası olmuş durumda.

Geçtiğimiz sezon da başarılı sonuçlarla dönen kulübün kongresine Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Ak Parti Meclis Üyesi Zabit İspir, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, kulüp destekçisi işadamları Cüneyt Ilgın, Abdullah Gelgeç, sporcular ve aileleri ile çok sayıda konuk katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede geçmiş dönem gelir gider raporları oy birliği ile onandı. Seçimler maddesinde ise kulübün kurucu başkanı Sıtkı Aydemir ve yenilenen yönetim kurulu ile üst kurul üyeleri yine oybirliği ile seçildi.

Kongrede bir selamlama konuşması yapan İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, gerek ilçe gerekse büyükşehir meclisinde ilçenin spor alanındaki kazanımları adına üzerlerine düşen her türlü görev ve sorumluluğun takipçisi olmaya devam edeceklerini kaydetti. Başkan Sıtkı Aydemir ve yeni yönetimini tebrik eden Bora Kılıç, kulübün üst kurulunda yer almaktan ve işitme engelli gençlerimizin spor imkanlarına destek olma fırsatına erişmekten onur duyduğunu ifade etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan da konuşmasında gerek merkezi yönetim gerekse Çekmeköy Belediyesi olarak ilçedeki tüm sportif faaliyetlere destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. İşitme engelli bireylerin sportif faaliyetlerinin çok daha önemli bir alan olduğunu ifade eden Akın İlhan, belediyenin yaptırmakta olduğu engelliler eğitim merkezini hatırlatarak; “Toplumumuzun her kesimi ile her zaman yakın diyalog, temas ve istişare halindeyiz. Önemli başarılara imza atan işitme Engelliler Spor Kulübümüz de ilçemizin yüz akı. Kulübümüzün bugünlere gelmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyor, yeniden seçilen Başkan Sıtkı Aydemir ve yeni yönetimine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kulübün kurucu başkanı Sıtkı Aydemir de yaptığı teşekkür konuşmasında, bugüne kadar kısıtlı imkanlarla büyük başarılar elde ettiklerini ve yenilenen güçlü yönetimle bundan sonra daha büyük hedeflere ulaşacaklarına inandığını ifade etti. Geçtiğimiz sezon toplam 35 bin liralık bütçeyle Çekmeköy’ün iki takımını Süper Lig’e taşıdıklarını kaydeden Aydemir, “Bugünkü kongremizde aramıza katılarak görev alan birbirinden değerli işadamlarımızın da desteğiyle yeni sezonda Avrupa Şampiyonası kupasını bile ilçemize getireceğimize inanıyorum” dedi.

Başkan Aydemir, konuşmasında şunları kaydetti: “Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara ve yönetim kurulumuzda yer alarak bizlere destek olan siyasi parti temsilcilerimize ve değerli işadamlarımıza teşekkür ediyorum. İşitme engelliler spor kulübünde görev yapmak insana bambaşka bir manevi huzur veren, kutsal bir duygu. Böyle bir hazzı başka hiçbir işte bulamazsınız. İşte bu duygularla çıktığımız yolda çok güzel işler başardık ve gençlerimizin üstün yetenekleri sayesinde ilçemizin adını en güzel yerlerde temsil ettik. Bu gençlerimizin aileleri ve yakınları yine bu kulübün çatısı altında bir araya gelerek sosyalleşti, tanıştı ve kaynaştı. Belediyemizin de desteğiyle kulübümüz her geçen gün daha da büyüyen bir aile oldu. Bugün de yenilenen yönetim kurulumuz ve üst kurulumuzda görev alan bu büyük ailenin yeni bireyleri ile yepyeni başarılara ve hedeflere yürümenin startını veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Çekmeköy için daha büyük başarıları hep birlikte elde edeceğiz.” Yeni yönetim ve üst kurul üyeleri şu isimlerden oluştu:

Reklamı Geç