Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN AYDEMİR: “BU KULÜP TÜM ÇEKMEKÖY’ÜN ORTAK DEĞERİ..”

Birbirinden üstün başarılarıyla Çekmeköy’ün

Birbirinden üstün başarılarıyla Çekmeköy’ün ve ülkemizin gururu Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, yeni hedef olarak belirlediği Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonası yolunda iddialı şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Yöneticilerle birlikte Çekmeköy’ün yerel basın temsilcileriyle dernek merkezinde biraraya gelen Kurucu Başkan Sıtkı Aydemir, “Bu kulüp tüm Çekmeköy’ün ortak değeri. İlçemizi ve ülkemizi temsil etme onuru bambaşka bir duygu” dedi.  

Çekmeköy kamuoyunun ortak değeri, Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, ulusal ve uluslararası başarılara imza atmaya devam ediyor. Türkiye İşitme Engelliler Ligi’nde bayanlar voleybol ve erkekler futbolda süper ligde ilçemizi temsil eden Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, Türk Milli Takıma da verdiği oyuncularla önemli katkı ve destek sunuyor. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında İtalya’nın Chianciano Terme kentinde düzenlenen 4. Dünya İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası final karşılaşmasında ev sahibi ekibi 3-2 yenen Türkiye İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımımız, namağlup şampiyon olmuştu.

Ülkemizin gururu Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü’müzün yeni hedefi önümüzdeki 22-26 Kasım tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonası’nda yani başarılara imza atmak. Bu hedefte hazırlıklarını iddialı şekilde sürdüren Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir ve yöneticiler bölge yerel basın mensuplarıyla dernek merkezindeki kahvaltıda biraraya geldiler. Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Başkan Sıtkı Aydemir, başından beri kulübe maddi-manevi destek olan başta Çekmeköy Belediyesi olmak üzere, iş dünyası ve tüm Çekmeköy kamuoyuna teşekkür etti.

“Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği olarak; her zaman hedeflerimizi yüksek tuttuk ve her işimizi en mükemmel şekilde yapmak için mücadele ettik” diyen Başkan Sıtkı Aydemir, “Geldiğimiz noktada gurur veren başarılara imza attığımızı görmek doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. En başından itibaren her zaman yanımızda duran, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. İşitme engelli genç sporcu kardeşlerimizin yurt içinde ve yurt dışında elde ettiği başarılar hepimizin gurur kaynağı ve bizler bu gururu tüm Çekmeköy halkıyla paylaşıyoruz” dedi.

Basın temsilcilerinden daha fazla kamuoyu desteği isteyen Başkan Aydemir, “Bu kulüp tüm Çekmeköy’ün ortak değeri ve işitme engelli ailelerinin sosyalleştiği farklı bir mecra. Bizler iş insanlarımız, destekçilerimiz, işitme engelli genç kardeşlerimiz ve aileleri ile burada gönül birliği yapmış bir aileyiz. Sizlerden de özellikle önümüzde İzmir’de yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonası ve sonrasındaki dönemlerde daha fazla kamuoyu desteği bekliyoruz. Elbirliği ile bu aileyi büyüteceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç