Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN AYDEMİR; “GENÇLERİMİZİN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ..”

Ulusal ve uluslararası başarılarıyla

Ulusal ve uluslararası başarılarıyla göz dolduran Çekmeköy’ün gözde kulübü, İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, yeni yönetimiyle yeni yılın ilk toplantısını yaparak yeni dönemi planladı. Karabük ve Kütühya’da yapılması planlanan bayanlar voleybol ve erkekler futbol müsabakalarının yoğun hava şartları nedeniyle ertelenmesinin yerinde bir karar olduğunu söyleyen Başkan Sıtkı Aydemir, “Sporcularımızın sağlığı ve güvenliği birinci önceliğimiz” dedi.

Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği’nin Taşdelen Çamlık Kafe’de yapılan yeni dönemin ilk değerlendirme toplantısında geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda yenilenen yeni yönetim kurulu üyeleri ile kaynaşma faslı da vardı. Aralarında bölgemizin tanınmış iş insanları ve aktif siyasetçilerinin de yer aldığı yeni yönetim kurulu üyeleri, yeni dönemin planlamasını tamamladı. Çekmeköy’e yakışır bir kongre sürecini tamamladıklarını ifade eden Başkan Sıtkı Aydemir, “Varlığınızla derneğimize güç kattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde hedeflerimiz belli, amacımız belli, yolumuz belli. Bugüne kadar çok güzel başarılara imzalar atan bu genç kardeşlerimizle birlikte daha büyük başarılar elde etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Yurt genelinde yaşanan yoğun hava şartları nedeniyle liglerin ertelenmesini son derece yerinde bir karar olduğunu ifade eden Aydemir, “Karabük ve Kütahya gibi kışın en zor şartlarının yaşandığı iki bölgede yapılması planlanan bayanlar voleybol ve erkekler futbol müsabakalarının ertelenmesi için bizler de çok çaba sarf ettik. Sonuçta biraz gecikmeli de olsa erteleme kararı geldi ve son gece takımlar yola çıkmak yerine evlerine döndü. Doğrusu buydu çünkü gençlerimizin sağlığı ve güvenliği her şeyin üstünde” şeklinde konuştu. Kongrenin akabinde yaptıkları bazı çalışmalara da değinen Aydemir, “Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Poyraz’ı ziyaret ederek kulübümüze olan destekleri için teşekkür ettik ve ‘Onursal Başkan’ ünvanını takdim ettik. Yine Kaymakamımız Sayın Resul Çelik’i de ziyaret ederek taziye dileklerimizi ilettik” dedi.

Toplantıda daha sonra yönetim kurulu üyeleri tek tek söz alarak yeni döneme ilişkin görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.

Reklamı Geç