Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN AYDEMİR; “SİZLERİN DESTEĞİYLE DAHA BÜYÜK BAŞARILAR BİZİ BEKLİYOR..”

Birbirinden üstün başarılarla ülke

Birbirinden üstün başarılarla ülke gündeminden düşmeyen Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü, düzenlediği dayanışma gecesiyle bir kez daha birlik ve beraberliğin sembolü oldu. Başkan Sıtkı Aydemir’in anlamlı konuşmasıyla herkesi duygulandırdığı gecede; İtalya’da millilerimizin namağlup şampiyon olup dünya kupasını kazandığı turnuvada oynanan voleybol topunu açık artırmayla satın alan genç iş insanı Güngör Bozkurt, “Bölgenin bir çocuğu olarak bu eşsiz hatırayı Taşdelen adına alıyorum” dedi.

Çekmeköy’ün Türkiye’de ve dünyada en önemli temsilcisi haline gelen İşitme Engelliler Spor Kulübü, birbirinden güzel organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. Bu sezon bayanlar voleybol ve erkekler futbolda iki takımla Türkiye Süper Ligi’nde mücadele verecek olan kulübün 4 sporcusunun yer aldığı milli takımımız geçtiğimiz hafta İtalya’dan namağlup şampiyon olarak dünya kupasını ülkemize kazandırmıştı. Bütün Türkiye’yi büyük sevince boğan dünya kupasının ardından anlamlı bir dayanışma gecesi düzenleyen Çekmeköy, kulübüne bir kez daha sahip çıktı. Taşdelen Nikah Sarayı’ndaki geceye; siyasi parti temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda işadamı katıldı.

İşitme engelli sporcu gençlerin ve ailelerinin de katıldığı gecede duygu yüklü bir konuşma yapan kulübün kurucu Başkanı Sıtkı Aydemir, “Ben anamdan doğarken nerden bilebilirdim, hayatın benim için bu kadar acımasız ve de zor olacağını.. Çocuk oldum mahallenin çocukları beni maça almayıp kale arkasında top toplattı, büyüdüm okul çağına geldim babam beni parasız yatılıya yazdırdığı gün bir kez daha anladım hayatın benim için farklı olduğunu. Çünkü fizik, kimya, matematik ders kitapları ve müfredat bile ayrıydı benim için. Büyüdüm genç oldum ama arkadaşlarım gibi asker olup Isparta’da, Burdur’da bot bağlayamadım. Evlendim, eşime ‘seni seviyorum’ diyemedim. Çocuklarım doğdu. Onlara ismiyle seslenip çağıramadım. İşte hayat benim için böylesine zordu fakat hiçbir zaman isyan etmedim hep şükrettim” sözleriyle işitme engelli bireylerin sesi oldu.

Çekmeköy İşitme Engelli Spor Kulübü Derneği’ni kurdukları günden bugüne başta bölgenin saygın iş insanları olmak üzere tüm kamuoyunun desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini kaydeden Başkan Aydemir; “Öncelikle kulübümüze ve gençlerimize sahip çıkan belediyemize ve belediye yetkililerimize teşekkür ediyorum. Güzel Çekmeköy’ümüzün yüreği güzel insanları ile birlikte bu coşkulu dayanışma gecemize katılan bütün gönül dostlarımıza ve bağışlarıyla bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“Çekmeköy İşitme Engelli Spor Kulübü gurur veren başarılara imza atıyor” diyen Başkan Sıtkı Aydemir; “İki takımımız bu sezon süper ligde mücadele verecek. Yine dört sporcumuzun yer aldığı milli takımımız geçen hafta İtalya’dan namağlup şampiyon olarak dünya kupasını ülkemize kazandırdı. Bu haklı gururu tüm Çekmeköy halkımız ve sizlerle paylaşmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu gençlerimiz sizlerin bu desteği olduğu müddetçe daha büyük başarılara imza atmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Spor Kulübü Üst Kurul Yöneticisi Latif Coşar da yaptığı konuşmada; “Bu kulüp siyaset üstü Çekmeköy’ümüzün ortak bir değeridir. Azmin ve kararlı çalışmanın önünde hiçbir engelin duramadığını bizle bir kez daha gösterdiniz. Birbirinden büyük başarılarla ve son olarak da dünya kupasıyla başta Çekmeköy olmak üzere ülke olarak milletçe büyük gurur ve sevinç yaşattınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Belediye olarak ilçede spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini anlatan Coşar, Alemdağ yüzme havuzu ve engelsiz yaşam merkezi gibi hizmetlerin önümüzdeki günlerde açılacağını müjdeledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel de, “Bu kulübümüz samimiyetin ve meşakatin olduğu bir yapı. Gençlerimiz üstün başarılarıyla hepimizi gururlandıran başarılara imza attılar. Gençlerimizi ve kulüp yöneticilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Eğitim, kültür, sanat ve spor da Çekmeköy’den dünya şampiyonluğunu ülkemize kazandıran ekibi çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

GÜNGÖR BOZKURT; “BU ANLAMLI TOPU TAŞDELEN ADINA ALIYORUM..”

Dayanışma gecesinde daha sonra kulübe katkı ve destek sunan iş dünyasından isimlere teşekkür plaketi sunumu yapıldı ve geçtiğimiz hafta İtalya’da yapılan dünya kupası şampiyonasında oynanan voleybol topu açık artırmayla satışa sunuldu. Bölgemizin tanınmış işadamlarından Turgut Toplusoy’un telefonla bağlandığı açık artırma teklifini, yine bölgemizin bir başka genç iş insanı Güngör Bozkurt 16 bin lira ile satın aldı. Dünya kupasını ülkemize kazandıran voleybolcu kızlarımızın imzaladığı topu Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir’den alan Güngör Bozkurt, “Bu kulüp bölgemizin en önemli değeri ve bizler başından beri olduğu gibi bundan sonra da bu kulübümüze sahip çıkmaya, yanında yer alıp destek vermeye devam edeceğiz. Bu top sıradan bir top değil. Benim için büyük anlamı olan bu topu da bölgemizin yetiştirdiği genç bir iş insanı olarak Taşdelen adına almaktan büyük onur duyuyorum” dedi.

Gecede salonda sergilenen kulübün bugüne kadar başarılarını anlatan fotoğraf sergisi büyük beğeni gördü.

Reklamı Geç