Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN CAN VE EKİBİNDEN ŞADER’E ZİYARET..

Her fırsatta ilçedeki yöresel

Her fırsatta ilçedeki yöresel dernekleri ziyaret edip görüş alışverişinde bulanan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Şile/Ağva Derneğinde Şile Ağvalı hemşehrilerle buluştu.

ümraniye şileliler ziyareti 3Programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Mehmet Ali Pulcu, AK Parti İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Şile/Ağva Dernek Başkanı Rahmi Çakar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil, Ümraniye Kızılay Başkanı Ali Şentürk, AK Parti Atatürk Mahalle Teşkilatı Başkanı Mehmet Türk ve vatandaşlar katıldı.

ümraniye şileliler ziyareti 7Açılış konuşmasını gerçekleştiren Şile/Ağva Dernek Başkanı Rahmi Çakar, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a derneklerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

ümraniye şileliler ziyareti 6AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum oylamasının önemini konu alan bir konuşma gerçekleştirdi.

ümraniye şileliler ziyareti 5Ümraniye Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, gündeme dair selamlama konuşması gerçekleştirdi.

ümraniye şileliler ziyareti 4Programda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yaptığı konuşmada, Hollanda’nın neden olduğu diplomatik kriz ile ilgili görüşlerini de paylaştı. Türkiye’de geçmişten günümüze kadar uygulanan yönetim biçimlerini ve yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemini değerlendiren Başkan Hasan Can, “Gelişen, büyüyen Türkiye için istikrar şarttır. İstikrar ekonominin iyiye gitmesi için elzemdir” dedi. Başkan Hasan Can, ” 16 Nisan’dan sonra inşallah bu ülkede artık hükümet krizi diye bir şey kalmayacak. Bu ülke hep tek başına iktidar olduğu zamanlarda kalkınmıştır” dedi.

ümraniye şileliler ziyareti 1AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Mehmet Ali Pulcu, “16 Nisan’da yapılacak olan referandumun özeti çift başlılığının ortadan kalkıp artık hükûmetimizin koalisyon dönemlerinden kurtulmasıdır” dedi. Program Şile/Ağva Derneğinin ikramlarıyla son buldu.

ümraniye şileliler ziyareti 2

Reklamı Geç