Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN CAN’IN ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR..

Her fırsatta vatandaş ziyaretleri

Her fırsatta vatandaş ziyaretleri yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yeni haftanın mesaisine Dudullu esnafını ziyaret ederek başladı.

ümraniye dudullu esnaf ziyareti 5Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur, Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve Mesut Özdemir, Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Coşkun Bülbül, meclis üyeleri, muhtarlar ile Dudullu esnafları katıldı. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, belediye hizmetleri, çalışmaları ve Ümraniye’de bulunan 2B alanlarının imar planları hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

ümraniye dudullu esnaf ziyareti 1Başkan Hasan Can, “16 Nisan demek, bu ülkenin istikrarlı hükumetlerle geleceğe yıldırım hızıyla koşması demektir. Bu millet bugüne kadar yanılmadı. 15 Temmuz’u bir kez daha yaşamamak istiyorsak güçlü hükumetlere ihtiyacımız var. İşte bu da siz milletimizin elindedir” dedi. Başkan Hasan Can, “16 Nisan’dan sonra inşallah bu ülkede artık hükûmet krizi diye bir şey kalmayacak. Bu ülke hep tek başına iktidar olduğu zamanlarda kalkınmıştır” dedi. Başkan Hasan Can konuşmasının sonunda Almanya ve Hollanda’nın neden olduğu diplomatik kriz ile ilgili görüşlerini de paylaştı.

ümraniye dudullu esnaf ziyareti 4

ümraniye dudullu esnaf ziyareti 2

ümraniye dudullu esnaf ziyareti 3

Reklamı Geç