Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN HALİT HIZIR; “MİLLETİMİZ HİZMETİ GÖRÜYOR VE KARARINI VERİYOR”

21 Ekim Dünya Gazeteciler

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde düzenlediği yemekte bölge yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hızır; “Milletimiz hizmetleri görüp ve kararını ona göre veriyor” dedi.

Tüm basın çalışanlarının gününü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Halit Hızır, kamuoyunda yaratılmaya çalışılan algı operasyonunun aksine Ak Parti’nin Üsküdar’da sürekli yükselen bir başarı grafiği sergilediğini ifade etti. Girdikleri her seçimde oylarını artırdıklarını söyleyen Başkan Hızır, ‘Şeytan taşlamaktan ibadet etmeye zaman bulamadık’ misali sürekli farklı gündemlerle uğraştık. Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerimize yüklediği sorumluluğun farkındayız ve ona göre çalışıyoruz. Bu bilinçle AK Parti Üsküdar Teşkilatı olarak ilk günkü heyecanla milletimize hizmet üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Üsküdar’da imar sorununun çözüldüğünü kaydeden Başkan Halit Hızır, “Bu ilçede imar sorunu yok mülkiyet problemi var. Boğaz öngörünüm hariç vatandaşımız bir araya gelip belediyemize müracaat ettiği zaman inşaatını yapabilmek için ruhsatını alabiliyor” dedi. Üsküdar, Ümraniye ve Çekmeköy Metrosu’nun da tüm aksama ve gecikmelere rağmen önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini müjdeleyen Hızır, “Takdir edersiniz ki böylesine büyük bir hizmet yatırımı bazen aksamalara da uğrayabiliyor. Türkiye’nin sürücüsüz ilk metrosu. Metromuz hizmete girdiği gün bütün bu aksamaları unutturacak bir hizmet göreceğiz” dedi.

Kamuoyunda zaman zaman gündeme gelen belediye başkanlarının görevden alınması kapsamında İstanbul’daki bazı ilçe belediyeleri ve Üsküdar’da da böyle bir durumun yaşanabileceği sorusuna karşılık Başkan Hızır; “Cumhurbaşkanımız önceki hafta tüm ilçe belediye başkanları ve bizlerle yaptığı toplantıda kesin ve net bir mesaj vererek ‘Herkes işine baksın’ dedi. Bizler de verilen görev gereği milletimize hizmet yolunda işimize en iyi şekilde bakıyoruz. Bunun dışındaki dedikodu ve söylentilere harcayacak zamanımız yok. Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen ve ekibi gece gündüz demeden Üsküdar’a hizmet üretiyor. Her gün yeni yatırımların hizmete açıldığı Üsküdar’da milletimiz arkamızda ve geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. 2019 seçimlerinin startını çoktan verdik ve sahada etkin şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her gün esnaf ve işadamlarımızı ziyaret ediyoruz. 15 Temmuz sonrası birlikte nöbet tutuğumuz tüm STK’larımıza gidiyoruz. Milletimizin emrinde olmaya devam ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Toplantıya katılan Ak Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Arabacı da tüm basın çalışanlarının gününü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Reklamı Geç