Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN HASAN CAN, ESNAFLA İÇ İÇE..

Esnaf ve vatandaşlarla sık

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle vatandaşlarla bir arada olmaya devam ediyor.

baskancanhalkic5Düğün, cenaze ve çeşitli etkinlikler vasıtasıyla sık sık Ümraniyelilerle iç içe olan Belediye Başkanı Hasan Can, esnaf ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Belediye Başkanlık Makamında düzenlenen serbest ziyaret günlerinin yanı sıra, Ümraniye’nin çeşitli noktalarında esnaf ve camii cemaatiyle bir araya gelen Başkan Hasan Can, belediyenin yapmış olduğu hizmetleri ve çalışmalarını anlatarak vatandaşın isteklerini, beklentilerini ve sorunlarını dinliyor.

baskancanhalkic4Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Hasan Can, “Hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

 baskancanhalkic2CAN: “ÜMRANİYE’MİZE 11 YILDA 300’Ü AŞKIN KALICI ESER KAZANDIRDIK”

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Hasan Can, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmek için her vesileyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe de mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Ümraniye’mize 11 yılda 300’ü aşkın kalıcı eserler kazandırdık” dedi. Başkan Hasan Can, “Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını da yerine getirerek Ümraniye’yi yaşanabilir modern ve örnek bir şehir haline getirdik. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

baskancanhalkic6

Reklamı Geç