Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN HASAN CAN VE EKİBİ, KASDER’DE AĞIRLANDI..

Ümraniye’nin çeşitli noktalarında vatandaşlarla

Ümraniye’nin çeşitli noktalarında vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Başkan Hasan Can, önceki akşam da Dudullu’da dernek merkezi bulunan Kastamonulular ile bir araya geldi.

ümraniye kastamonulular başkan can 2Ümraniye Kastamonulular Dayanışma Derneği’nde (KASDER) düzenlenen programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Kastamonu Dernekleri Federasyonu Onursal Başkanı Hidayet Yünsel, Ümraniye Kastamonulular Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Kökden, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir ve Mustafa Küçükkapdan, meclis  üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Kastamonulu katıldı. Programın başında Ümraniye KASDER tarafından hazırlanan Kastamonu’nun Seis Bulguru yemeği ikram edildi.

ümraniye kastamonulular başkan can 3Ümraniye KASDER Başkanı Yunus Kökden, Başkan Hasan Can’a derneklerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bir konuşma gerçekleştirdi. Ümraniye Kastamonulular Dayanışma Derneği ve Ümraniye Beediye Başkanı Hasan Can’a bu gecede birlik ve beraberliğin sağlanmasında katkı sağladıkları için teşekkürlerini sundu.

ümraniye kastamonulular başkan can 5Ardından Başkan Hasan Can konuşmasını gerçekleştirdi. Türkiye’de geçmişten günümüze kadar uygulanan yönetim biçimlerini ve yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükûmet  Sistemini anlatan Başkan Hasan Can, “Yeni anayasa ile birlikte Türkiye’de hükûmet krizi diye bir şey kalmayacak” dedi. Başkan Hasan Can, “Bu sistemin bizi en çok ilgilendiren tarafı istikrardır. Bu ülkenin istikrara ihtiyacı var. Ülkemizin kalkınma dönemleri hep tek başına iktidarın olduğu dönemlerdir” dedi.

ümraniye kastamonulular başkan can 4Kastamonu’nun tabiat, kültür ve tarihi güzelliklerine de değinen Başkan Hasan Can, Kastamonululardan 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için “evet” sözü aldı ve konuşmasını sonlandırdı.

ümraniye kastamonulular başkan can 1

Reklamı Geç