Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN TÜRKMEN’DEN ÜSKÜDAR ESNAF MERKEZİNE ZİYARET..

Üsküdar Esnaf Kefalet ve

Üsküdar Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’ni ziyaret ederek Başkan Terlan Kaya ve yönetimi ile esnafın durumu hakkında görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “ilçe esnafımıza yakışan bir yenilenmeyi gerçekleştirdiğiniz için sizleri kutluyorum” dedi. Türkmen, Terlan Kaya’nın bir süredir başkanlığını yürüttüğü İstanbul Sahne, Perde Film Eğlence Yerleri Esnaf Odası’nın Üsküdar’da konuşlanması için de üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Üsküdar esnafının tek temsilcisi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinde bir süredir devam eden yenilenme ve imaj çalışmaları Başkan Terlan Kaya ve yönetimi ile devam ederken Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de esnaf merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Geçtiğimiz hafta içerisinde kooperatif merkezini ziyaret ederek Başkan Terlan Kaya ve yönetimi ile bir süre görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar esnafımıza yakışan bir yenilenmeye imza atarak burayı güzide bir kurum haline getirmenizden dolayı sizleri kutluyorum” şeklinde konuştu. Bölge esnafının daha iyi hizmet alabileceği bir kooperatif merkezi oluşturulduğunu kaydeden Başkan Türkmen; “Üsküdar’ımıza da böyle nezih ve kaliteli kurumlar yakışıyor” dedi.

Terlan Kaya’nın bir süredir başkanlığını yürüttüğü İstanbul Sahne, Perde Film Eğlence Yerleri Esnaf Odası’nın Üsküdar’da konuşlanması için de üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade eden Hilmi Türkmen, “Sanat camiamıza hitap eden ve bünyesinde birbirinden ünlü isimleri barındıran bir esnaf odasının Üsküdar’da hizmet vermesi ilçemize önemli bir katma değer sunacaktır. Bu noktada bizlerin üzerine ne düşüyorsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Üsküdar esnafıyla yerel yöneticiler arasında köprü görevi kurmaya devam edeceklerini ifade eden Kooperatif Başkanı Terlan Kaya da yaptığı değerlendirmede, bölge esnafının gerek kredi, gerekse diğer bazı istek ve taleplerine ilişkin beklentilerine her zaman yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydetti. Terlan Kaya; “Esnafımız ile siz yerel yöneticilerimiz arasında köprü görevi görüyoruz. Esnafımızın talep ve isteklerini sizlere iletmek ve sizlerin çözüm noktasındaki çalışmalarını takip etmek bizlere düşüyor. Bu noktada önümüzdeki günlerde esnafımızın taleplerine ilişkin sizlerle daha geniş buluşmalar gerçekleştirmek arzusundayız” dedi.

Reklamı Geç