Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN HÜSEYİN KESKİN PROJELERİ YERİNDE İNCELEDİ..

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, devam eden birçok projede incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

sultprden4Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçe genelinde devam eden projelerde incelemelerde bulundu. 400 Yataklı Devlet Hastanesi, yeni yapılan spor salonları, okullar, ilçeye yeni gelen yatırımlar ve üçüncü köprünün bağlantı yollarının Sultanbeyli’den geçen kısmında incelemelerde bulunan Başkan Keskin, yetkililerden de çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından makine ikmal şefliğine ve taziye evlerine pide imalatı yapan aşevinde personele sürpriz ziyaret yapan Başkan Keskin, çalışanlarla bir süre sohbet etti.

sultprden5İlçede devam eden projelerle ilgili de bilgiler veren Başkan Keskin, “Sultanbeyli günden güne hızla kalkınıyor. Yeni projelerimizle halkımıza hizmet etme gayretindeyiz” dedi. Her yönüyle daha yaşanabilir bir Sultanbeyli oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Keskin, “Hastanemizin yılsonunda hizmete girmesini arzu ediyoruz. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyemize ilçemizde bulunan okullarımıza spor salonu kazandırılması yönünde talepte bulunmuştuk. Sayın Başkanımız Kadir Topbaş’ın katkılarıyla ilçemizde iki okulumuza spor salonu inşa ediliyor. Bunun yanı sıra yeni okullarımızda hızla tamamlanıyor” dedi.

sultprden1Sultanbeyli’den de geçen üçüncü köprü bağlantı yollarında da incelemelerde bulunan Başkan Keskin, “Üçüncü köprü bağlantı yolları Sultanbeyli’nin gelişimine büyük katkı sunacak” dedi.

sultprden2

Reklamı Geç