Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN İSA MESİH ŞAHİN; “DAHA ÇOK SAHADA OLACAĞIZ..”

1 Kasım günü Ankara’da

1 Kasım günü Ankara’da büyük kurultayını yapmaya hazırlanan Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Türk siyasetinin yeni partisi Gelecek Partisi İstanbul il ve ilçe teşkilatları, çalışmalarını her geçen gün yoğunlaştırıyor. Hafta sonu Pazar kahvaltısında Samandıra Bervaze Restoran’da İl Başkanı İsa Mesih Şahin önderliğinde buluşan 39 ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanları istişare ve değerlendirmeler yaptı.

Gelecek Partisi Çekmeköy Teşkilatı İlçe Kadın Kolları Kurucu Başkanlığı’na ataması yapılan Gülden Sarıkaya’ya yetki belgesinin İl Başkanı İsa Mesih Şahin tarafından verildiği program, pandemi kurallarına uygun şekilde icra edildi. Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Hakkı Demir’in de sahneye davet edildiği yetki belgesi takdiminde konuşan İl Başkanı Şahin, “Geleceğimiz için bu görevlendirme hepimize hayırlı olsun” dedi. Programda daha sonra ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kollarına hitap eden İl Başkanı İsa Mesih Şahin, “Tanışma ve kaynaşma dönemini geride bıraktık artık sahada daha çok çalışma ve geleceğimiz için koşturma zamanıdır” dedi.

İstanbul’un 39 ilçesinde her bir semtinde esnafından sokaktaki vatandaşına kadar herkesle yakın temasta olmaya devam edeceklerini ifade eden Şahin, “Ana kademe ilçe yönetimlerimiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız gece gündüz sahada. Vatandaşımızı dinlemeye devam ediyoruz. Yurttaşımız çok dertli. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun selamını alan vatandaşımızın yüzü gülüyor. Çünkü umut Gelecek’te. Esnaf ziyaretlerinde esnafımız adeta ‘kurtarın bizi’ diyor” şeklinde konuştu. Programın karşılıklı görüş alış verişi kısmı basına kapalı şekilde devam etti.

Reklamı Geç