Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN İSMET YILDIRIM DA 7 MAAŞ BAĞIŞLADI..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ diyerek başlattığı kampanyaya Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’dan destek geldi. Kampanyaya 7 maaşını bağışlayan Başkan Yıldırım, “Tarih sahnesine çıktığımız ilk günden bu yana karşımıza çıkan her zorlukta olduğu gibi bugünlerin de üstesinden hep birlikte geleceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyası kısa sürede her kesimden büyük destek görürken, kampanyaya Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’dan da destek geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı kampanya için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir yardım hesabı açıldı. Bu kampanya ile yevmiye ile geçimini sürdüren, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan ve dar gelirli vatandaşlara destek sağlanacak.

Kampanyaya 7 maaşını bağışlayarak destek veren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Tarih sahnesine çıktığımız ilk günden bu yana karşımıza çıkan her zorlukta olduğu gibi bugünlerin de üstesinden hep birlikte geleceğiz. Cumhurbaşkanımın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na 7 aylık maaşım ile katılıyor ve ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ diyorum” ifadelerini kullandı.

Reklamı Geç