Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN KELEŞ, “BİRBİRİMİZİN TEMİNATI OLACAĞIZ..”

Sahada aktif olarak yoğun

Sahada aktif olarak yoğun şekilde çalışan DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı, Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve yönetim kurulunu ağırladı. Partililer, Muharrem ayı vesilesi ile Kazım Karabekir ve Ümraniye Cemevi’ni ziyaret etti. Deva Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş, “Alevi, Sünni hepimiz birbirimizin teminatı olacağız” dedi..

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, DEVA Partisi İstanbul il yöneticileri, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş ve yönetim kurulu ile birlikte ilk olarak ilçe başkanlığında yaptıkları toplantı ile programa başladı. Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar ve Ümraniye teşkilatı siyaset ve çalışmalar üzerine sohbet etti. Daha sonra DEVA Partililer, Kazım Karabekir Cemevi’ni ziyaret etti. Cemevi Başkanı Erdal Ahi ve yönetim kurulu ile bir araya gelen partililer birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Cemevi Başkanı Erdal Ahi, “Alevi yurttaşlar olarak eşit yurttaş olmak, cem evlerinin ibadethane olması, zorunlu din dersinin kaldırılması ve diyanette temsil gibi çok ta zor olmayan şeyler istiyoruz. Çok ta imkânsız isteklerimiz yok deyince DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar DEVA Partisi tüzüğünde bu taleplerin çözülmesi yönünde maddelerin olduğunu ve çözmek için çalışacaklarının sözünü verdi. Aynı an da CEM Vakfı Yön. Kur üyesi olan Avşar Karabekir Cem evinden ayrılırken Canları DEVA Partisine destek olmaya davet etti.

DEVA heyeti günün ikinci programında Anadolu Bilim Kültür ve Cem evi Vakfı Ümraniye Cemevi’nda Muharrem ayı oruç lokmasına katıldı. Ümraniye Cemevi Başkanı Aziz Özer ve yönetim kurulunun misafiri olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Keleş ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra cem evi yönetimiyle sohbet etti. Alevilerin sorunları ve Cem evlerinin statüsünün tartışıldığı sohbette dayanışma mesajı verildi. CHP Eski Ümraniye İlçe Başkanı Mehmet Yeşilyurt’un da katıldığı iftar sonrasında cem evi toplantı salonunda heyet olarak bir araya gelindi.

Başkan Keleş; “Alevisi Sünnisi hepimiz birbirimizin teminatı olacağız.”

DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Keleş programın sonunda yaptığı konuşmada, parti olarak Cemevlerine yapılan saldırıları kınadıklarını ifade etti. Muharrem ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunun altını çizen Keleş, her zaman cem evleri ve Alevi yurttaşlarla dayanışma içerisinde olacaklarını kaydetti. Keleş programlarına katılan genel başkan yardımcıları Avşar, il başkanları Dr. Erol ve yönetimine de teşekkür etti.

Reklamı Geç