Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIZILDAŞ; “HALKA EN YAKIN KAPI YİNE MUHTARLAR OLDU..”

Tabanda topluma yönelik saha

Tabanda topluma yönelik saha çalışmalarına büyük önem veren CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, pandemi sürecinin asıl kahramanları 21 mahalle muhtarına anlamlı bir plaketle teşekkür etti. Kimi zaman ilçe yöneticileri, kimi zaman meclis üyeleri kimi zaman da partililerle birlikte tüm muhtarları tek tek ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “En zor, en dar günde, canınızı bile tehlikeye atarak, vatandaşın ihtiyacı ve derdi için halkın yanında oldunuz. Bu sürecin gerçek kahramanları sizlersiniz” diyerek teşekkür etti.

Çekmeköy’ün 21 mahallesini tek tek ziyaret eden CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, pandemi sürecinde gecesini gündüzüne katarak, vatandaşın ihtiyacı ve derdi için halkın yanında olan muhtarlara teşekkür etti. Sırapınar’dan Mimar Sinan’a, Alemdağ’dan, Ömerli, Taşdelen, Hamidiye, Merkez, Çamlık, Taşdelen, Kirazlıdere, Cumhuriyet ve Nişantepe’ye bütün muhtarları kimi zaman meclis üyeleri, kimi zaman ilçe yöneticileri kimi zaman da partililerle birlikte ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş; “Demokrasinin birinci derecede vatandaşa en yakın kurumu muhtarlarımız, tarihi süreçte bir kez daha halkın yanında olduklarını gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak; gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi, gerek yerel yönetimlerimiz, gerekse biz ilçe yöneticileri, muhtarlarımızla sürekli istişare ve yakın temas halinde, vatandaşımızın taleplerini yerine getirmek için çalışmalar yaptık, hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Vatandaşın en sıkıntılı günde, en kolay ulaşabildiği ve kapısını çaldığı ilk kurumun muhtarlıklar olduğunu ifade eden Başkan Kızıldaş; “Çekmeköy’ümüzün her bir muhtarının en zor günde canını bile tehlikeye atarak vatandaşın ihtiyacı ve derdi için koşturduğuna herkes şahit oldu. Yeri geldi ihtiyaç sahibi vatandaşla hayırseverler arasında köprü oldunuz, yeri geldi kimsesi olmayan mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını kapısına kadar sırtınızda taşıdınız. En sıkıntılı günlerde vatandaşın ilk kapısını çaldığı yerler muhtarlıklar oldu. Yoğun günlerde ilgili makam ve mercilere ulaşamayan yaşlılarımız, hastalarımız, ihtiyaçlılarımız muhtarlıklara çok rahat ulaşabildi. Bütün muhtarlarımızın da vatandaşın derdine çare bulmak için mücadele sergilediğini gördük. Birlik ve beraberliğimizin simgesi, dayanışmanın örnek mimarları her bir muhtarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Aynı zamanda Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı da olan Sırapınar Köyü Muhtarı Nejat Girgin, Çatalmeşe Mahallesi Muhtarı Ömer Lütfi Gürsoy, Ömerli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uygun, Nişantepe Mahallesi Muhtarı Yakup Baydar, Taşdelen Mahallesi Muhtarı Serdar Karaman, Güngören Mahallesi Muhtarı Adem Soylu, Soğukpınar Mahallesi Muhtarı Çetin Kadim, Aydınlar Mahallesi Muhtarı Halil Yakup, Koçullu Mahallesi Muhtarı Mitat Şimşek, Hüseyinli Mahallesi Muhtarı İlhan Kılınç, Reşadiye Mahallesi Muhtarı Erkan Akyılmaz, Merkez Mahallesi Muhtarı Nuray Tak, Kirazlıdere Mahallesi Muhtarı Orkun Karakaya, Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, Çamlık Mahallesi Muhtarı Metin Çoban, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Turgay Bozkurt, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Yadigar Aslan, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Sertif Yılmaz, Ekşioğlu Mahallesi Muhtarı Nizamettin Kaya, Alemdağ Mahallesi Muhtarı Cengiz Yıldız ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Adem Kınık ziyaret edilerek teşekkür plaketi takdim edilen muhtarlar oldu.

Reklamı Geç