Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN KIZILKAYA; ‘ÖN SEÇİM ELBETTE GEREKLİ’ DEDİ

Gerçekleştirdiği coşku dolu dayanışma

Gerçekleştirdiği coşku dolu dayanışma gecesi ile ‘seçime hazırız’ diyen CHP Ümraniye Örgütü, birlik mesajları verdi. Başkan Zeynel Kızılkaya, aday belirlemede ön seçimden yana olduklarını söyledi.   

chpumrgec10Haziran 2015 seçimlerine doğru siyaset hızla yol alırken ilçe teşkilatları da hareketlenmeye başladı. Hafta sonu Vals Düğün Salonu’nda yüksek katılımla dostluk ve dayanışma gecesi düzenleyen CHP Ümraniye Örgütü de coşku dolu etkinliğiyle ‘seçime hazırız’ mesajı verdi. Yaklaşan genel seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyenlerin adeta boy gösterisi yaptığı gece renkli görüntülere sahne oldu.

chpumrgec12Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve yardımcıları, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt, Sancaktepe, Ataşehir ve Şile ilçe başkanları, İl Yöneticileri Sacit Eyüboğlu ve Yusuf Erciyas, partinin önde gelen isimleri; Mehmet Yeşilyurt, Özgür Altıparmak, Hasan Genç, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Bakkallar Odası Başkanı Resul Taşçı ve çok sayıda partilinin katıldığı gecede duvara asılan ve üzerinde ‘geçmiş olsun koca çınar’ yazılan dev Kemal Kılıçdaroğlu ve Yaşar Kemal posteri dikkat çekti.

chpumrgec1Yeditepe Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi’nin gecede sunduğu gösteri büyük beğeni topladı. CHP’den istifa etmesi ile son günlerde sıkça konuşulan partinin önde gelen bir diğer ismi Hüseyin Sipahi de gecenin ilgi odağıydı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın konuşması sırasında alkış ve sloganlarla sesini duyurmaya çalışan gençlerin eylemi ise adeta geceye gölge düşürdü.

chpumrgec9İl tarafından görevden alındıkları için protesto yaptıkları anlaşılan partili gençleri sahneye alan Başkan Hazinedar, birlik mesajları vermeye çalıştı ancak yine de sonraki konuşmacı Battal İlgizdi’nin de konuşmasına bu durum damgasını vurdu. Konuşmasında Ümraniyeli olduğunu ve partinin en alt kademesinden bugünlere geldiğini ifade eden Başkan İlgezdi, “Siz de çok çalışın ve kazanın” diyerek gençlere mesaj verdi.

chpumrgec4İlçe yöneticileri ile birlikte sahnede el ele gecenin birlik görüntüsünü veren Başkan Zeynel Kızılkaya ise konuşmasında, göreve geldikleri günden itibaren gerçekleştirdikleri çalışmaları özetledi. Haziran 2015 seçimlerinin önemine vurgu yapan Kızılkaya, aday belirlemede ön seçimden yana olduklarını ifade etti ve seçime hazır olduklarını söyledi. Kızılkaya, asıl önemli olanın daha çok çalışıp mutlak iktidarı kazanmak olduğunu da sözlerine ekledi.

chpumrgec3

chpumrgec2

chpumrgec8

chpumrgec11

chpumrgec7

chpumrgec6

chpumrgec5

 

Reklamı Geç