Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN KÜÇÜK, HÜSEYİN SİPAHİ’Yİ İŞARET EDEREK…

Geçtiğimiz 31 Mart yerel

Geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sipahi ile 32 bin oy alarak dikkatleri çeken Demokrat Parti Çekmeköy Teşkilatı, gerçekleştirdiği 2. olağan kongresinde yeni başkan Oğuz Küçük ile yola devam etme kararı verdi. Diğer siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve muhtarların yoğun katılım gösterdiği kongrede konuşan Başkan Oğuz Küçük, hakkındaki bazı iddialar sebebiyle geçtiğimiz hafta gözaltına alınan ve sonrasında tutuklanan Hüseyin Sipahi’yi işaret ederek; “Yeter söz milletin diyerek çıktığımız yolda bu zor günler de geçecek ve buradan da güçlenerek büyüyeceğiz” dedi.

Demokrat Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı 2. olağan genel kurulunu gerçekleştirerek tek liste halindeki yeni ilçe başkanı Oğuz Küçük ve yönetimi ile yola devam etme kararı aldı. Demokrat Parti Yüksek Haysiyet Devanı Genel Sekreteri Nursan Ünal’ın divan başkanlığı yaptığı kongreye: Genel Merkez Yüksek Haysiyet Divan Üyeleri; Av. Tolgahan Sipahi ve Ayhan Ertin, İl Başkan Vekili Av. Aşkın Öbek, İl Başkan Yardımcıları; Mertcan Çakır ve Cem Pak, 1. Bölge Teşkilat Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Rıza Serkan Baylan gibi partinin önde gelen isimleri katıldı.

Kongreye ayrıca İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, İYİ Parti Meclis Üyesi Bora Kılıç, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Bora Özlen, Memleket Partisi İlçe Başkanı Bora Reisoğlu, DEVA Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Çelikel, Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği Başkanı Soner Çiçekli, Erzurumlular Dernek Başkanı Niyazi Taştan, Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Rıfat Karakaya, Muhtarlar Serdar Karaman, Engin Çelik ve Orkun Karakaya gibi pek çok siyasi parti temsilcisi, STK’lar ve muhtarlar da katılanlar arasındaydı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Oğuz Küçük, 20 yılı aşkın süredir Çekmeköy’de siyasetin içerisinde olduğunu kaydederek henüz 38 yaşında ve heyecanının yüksek olduğunu ifade etti. Çekmeköy’de ‘Yeter söz milletin’ diyerek çıktıkları yolda kararlı şekilde mücadele vermeye devam edeceklerini kaydeden Küçük, olağanüstü zor günlerden geçtiklerini söyledi.

Geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sipahi ile 32 bin oy alarak İstanbul hatta tüm Türkiye’nin dikkatini çektiklerini belirten Oğuz Küçük, hakkındaki bazı iddialar sebebiyle geçtiğimiz hafta gözaltına alınan ve sonrasında tutuklu yargılanmasına karar verilen Hüseyin Sipahi’yi işaret ederek; “Siyasette ne öğrendiysem ondan öğrendim bu zor günler de geçecek ve buradan da güçlenerek büyüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Altılı masa ittifakının bir ortağı olan Demokrat Parti’nin Çekmeköy ilçe teşkilatı alarak saha çalışmalarını aktif şekilde sürdüreceklerini kaydeden Oğuz Küçük, “Bugüne kadar bizlerle omuz omuza bu mücadelede olan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasının sonunda Önceki dönem ilçe Başkanı Metin Özkan’ı davet eden Oğuz Küçük, partiye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve bir şükran plaketi takdim etti. Başkan Özkan da kısa bir konuşma yaparak Oğuz Küçük’e başarılar diledi.

Kongrede daha sonra seçimler maddesine geçildi ve tek liste halindeki Oğuz Küçük ve yönetim kurulu listesi güven tazeledi. Yeni ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu:

Reklamı Geç