Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ÖZDİL; “YA SİZ GELİN YA DA ARAYIN BİZ GELELİM”

Her zaman nabzını tuttuğu

Her zaman nabzını tuttuğu esnafla yakın temasta olmaya devam eden Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, bölgenin önemli sanayi merkezlerinden KADOSAN’da önce esnafla kahvaltı yapıp sorun ve talepleri dinledi ardından da dükkanları ziyaret ederek bölgenin sıkıntılarını yerinde inceledi.

umraniye esnaf oda kadosan 2Göreve geldikten sonra bölge esnafıyla çok yakın diyaloglar kuran Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, esnafla iç içe olmaya devam ediyor. Ümraniye’deki sanayi sitelerinden sonra bölgenin bir diğer önemli sanayi merkezlerinden KADOSAN’da esnafla bir araya gelip, sorun, sıkıntı ve beklentileri dinleyen Başkan Özdil, çözüm önerileri için gereken temaslarda bulunacağını kaydetti. Oda kapılarının herkese, her zaman açık olduğunu kaydeden Başkan Özdil, “Gelin güç birliği yapıp, birlikte çözüm yolları bulalım” dedi.

umraniye esnaf oda kadosan 3Geçen uzun yılların ardından ilk kez esnaf odası yetkililerinin kendilerini hatırladığını ifade eden KADOSAN esnafı, “Varlığının sadece formaliteden ibaret olduğunu sandığımız esnaf odamız, yanımızda olduğu sürece bizler daha güçlü oluruz” dediler. Bölgede ulaşım sorunu yaşandığını ifade eden KADOSAN esnafı, tabela vergilerinin yüksek ve işlerin de zaten kesat olduğunu dile getirdiler. KADOSAN’a müşterinin gelmek istemediğini anlatan esnaf, “Onca sanayi yatırımı hakettiği değeri bulamıyor, bu gidişle kapanan dükkan sayısı artmaya devam edecek” şeklinde sorunlarını anlattılar. KADOSAN Başkanı Mustafa Yavuz da bir konuşma yaparak, bölge esnafının sorunlarına daha duyarlı olunması gerektiğini dile getirdi.

umraniye esnaf oda kadosan 1Kahvaltılı toplantıda esnafa hitap eden Başkan Mehmet Özdil de, göreve gelişlerinin ardından KADOSAN’a geciken bir teşekkür ziyareti olduğunu kaydederek; “Bizden önceki geçmiş dönemin yolsuzlukları ile uğraşmaktan sizlere gelmeye vakit bulamıyoruz. Fakat hukuki olarak başlattığımız süreç artık önemli bir aşamaya geldi ve bundan sonra sizlere daha çok vakit ayırabileceğiz. Geçmiş dönemden adeta gasp edilen Oda mallarını bir bir alarak sizlerin hizmetine yeniden sunacağız” dedi.

umraniye esnaf oda kadosan 9Göreve geldikten sonra önemli yeniliklere imza attıklarını ifade eden Özdil; “İşgüvenliği noktasında, hukuki alanda, mali konularda ve esnafımızın sağlık noktasında hizmet alabileceği önemli hamleler yaptık. Siz esnafımızın hayatını ve işlerini kolaylaştırma adına aklınızda ne varsa bize sunun, bizden talep edin hatta bizleri ziyaret edip projelerimize ortak olun.  Gecenin kaçında olursa olsun bizi arayın. Davet edin, simidimizi alıp biz gelelim. Yeter ki bizlerle olan bağınızı koparmayınız. Sizler bizim varlık sebebimizsiniz. Bugün sizlerin ayağına gelmez, sorunlarınız ile ilgilenmez isek yarın seçim zamanı oy istemeye hangi yüzle geleceğiz” dedi.

umraniye esnaf oda kadosan 10Başkan Mehmet Özdil’in konuşması KADOSAN esnafınca son derece olumlu karşılandı ve bundan sonrası için büyük umut yarattı. Kahvaltının ardından bölgedeki işyerlerini gezen Başkan Özdil, işveren ve işçilerle işlerin durumunu konuştu, ayak üstü sohbetler ederek hayırlı işler diledi.

umraniye esnaf oda kadosan 11HURDACILARIN YAPTIĞI PLASTİK VE HURDALARIN YAYDIĞI GAZ BÖLGEYİ YAŞANMAZ KILIYOR KADOSAN esnafının uzun zamandır sorunu olan bölgedeki bu yerde konuşlanan hurdacıların yaktığı plastik ve çöplerin yaydığı zehirli gazlar insan sağlığını olumsuz etkiliyor. Durumdan rahatsız olan esnaf, konuyu Oda Başkanı Mehmet Özdil’e anlatarak; gerek emniyet gerekse belediye yetkililerinin bu duruma çare bulmasını istedi. Başkan Özdil de ilgililere durumu aktaracağının sözünü verdi.

umraniye esnaf oda kadosan 4

umraniye esnaf oda kadosan 8

umraniye esnaf oda kadosan 7

umraniye esnaf oda kadosan 6

umraniye esnaf oda kadosan 5

Reklamı Geç