Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ÖZÇELİK; “MODOKO’DA DEĞİŞİM VE GELİŞİM DEVAM EDECEK..”

Başkan Etem Özçelik yönetiminde

Başkan Etem Özçelik yönetiminde geleceğe güvenle yürüyen Türkiye’nin gözde mobilyacılar sitesi Modoko, 50. yılında daha modern ve daha öncü. Son yılı oldukça verimli geçiren Modoko, artık kendi ana binasında. Modoko’da yaşanan son gelişmeleri ve gelecekle ilgili düşünceleri gazetemize anlatan Başkan Etem Özçelik, “Modoko büyümeye devam edecek” dedi.

Gazetemiz internet haber sitesi www.yerelgazete.com.tr ye önemli açıklamalarda bulunan Modoko Başkanı Etem Özçelik; “Kuruluşumuzdan bugüne yarım asrı geride bıraktığımız Modoko’da, 12 yıl boyunca Modoko’muza hizmet etmiş olmaktan büyük bir mutluluk ve şeref duyduğumu belirtmek isterim. Görev sürem boyunca gerek ben, gerek arkadaşlarım, bizlere verdiğiniz yetki ve destek ile Modoko’nun menfaatlerini ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bu çalışmalarımızın neticesinde Modoko büyüyüp güçlenirken, bir taraftan da mobilya sektörünün podyumu haline geldi” dedi.

Modoko için bu yılın oldukça önemli bir yıl olduğunu kaydeden Başkan Özçelik, şunları kaydetti: “Uzun uğraşlar sonucu eski sosyal tesis binamızın, depreme dayanıksız olmasının saptanması nedeniyle binanın riskli halden, deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilmesi için önemli adımlar atmıştık. Bu girişimler neticesinde yönetim olarak inşaat faaliyetine başladık ve hamdolsun Modoko’ya bir eser daha kazandırdık. Toplamda 5 kat olarak inşaa edilen binamızda 2 bodrum kat, zemin ve 2 normal kat bulunmakta. Yeni binamızın bir bölümü Doğtaş markasına kiraya verilmiş, en üstte bulunan 2 kat ise Modoko yönetim merkezi olarak tesis edilmiştir.

Bilindiği üzere ülkemizin kalkınması için her geçen gün devletimizin de teşviği ile yeni uygulamalar hayata geçiriliyor. Bu uygulamaların başında da ÖTV ve KDV indirimi geliyor. Sektörümüz için büyük bir önem arz eden ve Haziran 2019’a kadar uzatılan bu uygulamalar için Modoko yönetimi olarak en üst seviyede girişimlerde bulunarak bu uygulamaların hayata geçmesinde önemli ölçüde rol aldık. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da sektörümüzün sözcüsü olmaya devam edeceğiz.

Yıl boyunca sektörümüzün önemli fuarlarına katılarak bu fuarlarda birbirinden değerli ödüller kazanarak Modoko’muzu temsil ettik. Bu ödüllerden biri de şahsıma verilen “Yılın Çınarı” ödülü oldu. Yönetimimize olan desteğiniz ile aldığımız bu değerli ödülü tüm Modoko ailesi adına alarak envanterimize kattık.

Geçtiğimiz sene Modoko her zaman olduğu gibi reklam yatırımlarına kesintisiz olarak devam etti. Ulusal TV kanalları ve ulusal radyolarda sponsorlukların yanı sıra birçok yayın organında, Modoko’nun tanıtımlarını gerçekleştirdik. Ayrıca uzun yıllardan bu yana üzerinde çalıştığımız yurtdışı tanıtım faaliyetleri için gereken UR-GE kapsamındaki devlet teşviklerinde sonuca ulaşmış durumdayız. Modoko esnafı yurt dışında yapacağı tanıtım faaliyetlerinde bundan sonra %75 oranında devlet teşviği alacak ve böylelikle Modoko’yu çok daha rahat bir şekilde uluslararası arenaya taşıyabileceğiz…

Ramazanın bereketini çocuklarla paylaştığımız sosyal sorumluluk projemizde, üyelerimiz ve işletmecilerimiz adına tam 600 çocuğumuzun giyim ihtiyacını karşıladık. Devamlı olarak gerçekleştirmeyi planladığımız bu proje için kaymakamlıklar kanalıyla teşekkür belgesi aldık. Ayrıca yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz kurum içi etkinliklerimizle birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirdik.

Tüm bu başarıların ardında bizlere destek olan sizler varsınız. Bugün Modoko daha güçlü, daha modern ve daha öncü bir prestije sahipse bunu bir olmamıza ve birlik olmamıza borçluyuz. Önümüzdeki süreçte aynı özen ve titizlikle Modoko’yu istikrarlı bir şekilde büyütmek için görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç şüpheniz olmasın.”

Reklamı Geç