Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ÖZEL VE YÖNETİMİ, YENİ DÖNEMİN STARTINI ANKARA’DAN VERDİ..

Tokatlı hemşerilerin İstanbul’daki en

Tokatlı hemşerilerin İstanbul’daki en büyük sivil toplum örgütlenmelerinden Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF, Başkan İlhami Özel ve yönetimiyle yeni dönemin startını Ankara’dan, Ata’mızın huzuru Anıtkabir’den verdi.

Kısa adı TOKDEF olan Tokat İli Dernekler Federasyonu, yeni başkan İlhami Özel ve yönetimiyle Ata’mızın huzuru Anıtkabir’den yeni dönemin startını verdi. Geçtiğimiz günlerdeki kongrede göreve seçilen TOKDEF Başkanı İlhami Özel ve yöneticilerin Ankara ziyaretindeki ilk durağı Ata’mızın huzuru Anıtkabir oldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istiratgahı Anıtkabir’de saygı duruşunda bulunan Başkan Özel ve yöneticiler, birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyetin değerlerine sımsıkıya bağlılık mesajları verdiler.

Hafta sonu adeta Ankara çıkarması yapan TOKDEF Başkanı İlhami Özel ve yönetimi, hemşerilerine yönelik bir dizi temaslarda da bulundu. Başkent Ankara’da faaliyet gösteren federasyon üyesi derneklerin başkanları ve yöneticileri ile biraraya gelerek görüş alışverişinde bulunan TOKDEF yöneticileri, geleceğe yönelik plan ve projelerini istişare ettiler. Tokatlı hemşeriler arasında daha fazla dayanışma ve daha fazla işbirliği konularının görüşüldüğü toplantı sohbet havasında son derece sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti.

TOKDEF çatısı altında birlik ve beraberliği daha güçlü kılacaklarını bir kez daha dile getiren Başkan İlhami Özel, göreve seçilirken verdiği tüm sözleri hemşerilerinin desteğiyle hayata geçirmekte kararlı olduklarını ifade etti. Başkan Özel, “Memleketimiz Tokat, Ankara, İstanbul ve yurdun her bir köşesindeki hemşerilerimizi birlik ve beraberlik içerisinde kenetleyerek TOKDEF’in gücünü ve etkisini büyüteceğiz. Tüm hemşerilerimizin her türlü fikri, görüşü, düşüncesi ve önerisi bizim için yol haritası olacaktır. Tokat’ımızın kültürünü, örfünü, adetini, gelenek ve göreneklerini elbirliği ile gelecek kuşaklara aktaracağız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç