Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN POYRAZ; “EĞİTİM, OLMAZSA OLMAZIMIZ..”

Eğitim ve öğretime büyük

Eğitim ve öğretime büyük önem veren Çekmeköy Belediyesi, ilçeye 6 yeni okul kazandırmak için çalışmalara başladı..

Eğitim Vadisi Çekmeköy sloganı ile ilçede eğitim konusunda atılan adımlara yenilerini eklemeye devam eden Çekmeköy Belediyesi, 6 yeni okul için çalışmalarına başladı. Eski Ulus Pazarı alanında inşaat çalışmaları devam Şehit Üsteğmen Arif Kalafat İlkokulu’nun yanına birde ortaokul projesi eklendi. Yine Güngören Mahallesi’ne projelendirilen ilkokulun bulunduğu alana da ortaokul için projelendirme yapıldı. Böylelikle iki mahallede dört okul inşa edilmiş olacak.

Nişantepe’ye de iki okul: İçerisinde yurt, spor kompleksi bulunacak proje okul niteliğinde inşa edilecek Nişantepe imam Hatip Lisesi için çalışmalar yakında başlayacak. Yine Nişantepe Mahallesi’ne bir Meslek Lisesi için de projeler tamamlandı.

Eğitim olmazsa olmazımız! Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Eğitim bizim olmazsa olmazımız. Göreve geldiğimiz İlçemizi eğitim vadisine getirmek için söz vermiştik. Bugün elhamdülillah bunu başardık. İlçemizde okul sayısını 35’ten 66 ya çıkardık. Eğitim kurumu sayımız bugün 187’ye ulaştı. İlçemizde okullara; bakım onarım, temizlik, malzeme ve kırtasiye desteği gibi birçok yardımda bulunuyoruz. Bunların yanı sıra yeni eğitim kurumları içinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Nişantepe, Güngören ve Hamidiye Mahallelerine yeni okullarımızın projeleri oluşturuldu. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Reklamı Geç