Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN POYRAZ’DAN ÇEKMEKÖY’E YENİ EĞİTİM PROJELERİ MÜJDESİ..

Çekmeköy Belediyesi 2016-2017 Eğitim

Çekmeköy Belediyesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Projeleri açılış törenini Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Başkan Ahmet Poyraz, yeni eğitim merkezlerinin müjdesini verdi.

cekmekoy yeni egitim projeleri 1Çekmeköy Belediyesi 2016-2017 yılında gerçekleştireceği eğitim projelerinin tanıtımını Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Proje tanıtım toplantısına Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Belediye Başkan Yardımcısı ve Eğitim Projeleri Koordinatörü Şahmettin Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, meclis üyeleri muhtarlar, projelere katılım sağlayan öğrenciler, öğretmenler ve velileri katıldı.

cekmekoy yeni egitim projeleri 3Çekmeköy Belediyesi 2016-2017 eğitim öğretim yılında Test Çözüm Merkezi (TEÇÖM), Yenilik Akademisi, Açık Fikir Platformu, Okul Günlüğü Projesi, Uluslararası Bilim Olimpiyatları gibi yerel ve ulusal bazda bir çok projesiyle eğitime desteğini sürdürecek. Belediyeye ait kültür merkezleri ve bilgi evlerinde yaklaşık 1600 kayıtlı öğrenci ile eğitim çalışmalarını yürüten belediye ekipleri, alnında uzman eğitmenler ile gençlerin geleceklerini sağlam temeller üzerine kurmalarına yardımcı oluyor. İlçe milli eğitim müdürlüğü ile koordineli şekilde yürütülen eğitim çalışmalarında uluslararası bir çok projede dereceler alan öğrenciler; lise, ortaokul ve üniversite sınavlarında aldıkları puanlar ile ailelerinin ve Çekmeköy’ün eğitim alanında gururu oldular.

cekmekoy yeni egitim projeleri 6Eğitim projeleri açılış töreninde aileler ve öğrencilere seslenen Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Biz bu hizmetleri, projeleri mutluluk duyarak yapıyoruz. Gençlerimiz bu ülkenin geleceği. Onları geleceğe ne kadar iyi hazırlarsak memleketimizin yarınları da o kadar güzel olur. Farklı alanlarda hizmetler aksayabilir. Ama bizim için eğitim asla aksayamaz. Eğitim yatırımlarımız devam edecek. Bakın bizim amacımız ilçemizi eğitim vadisi haline getirmekti. Bunu da çok şükür başardık. Ülkemizde büyük bir enerji zirvesi oldu. Bu enerji zirvesinde devlet başkanları, alanında dünyanın en önemli firmaları yerlerini aldılar. Orada birde üzerlerine Çekmeköy Belediyesi tişörtü giyen 100 öğrencimiz vardı. Bu gençler bizim Yenilik Akademimizde yaptıkları projeler ile orda sahne aldılar. Bundan büyük mutluluk olamaz. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum. Bu yılda aynı özverili çalışmalar ile bizi gururlandıracaklarından eminiz“ dedi.

cekmekoy yeni egitim projeleri 8Başkan Poyraz, geçtiğimiz günlerde İstanbul Altın Rafinerisi Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Özcan Halaç ile Çekmeköy’de engelli öğrenciler için yapılması planlanan özel eğitim merkezinin detaylarını görüştüğünü ve belediyenin bir arsasının tahsis edilerek bu merkezin yapılacağını söyledi. Hamidiye Kültür Merkezi’nin yenilenerek büyüyeceğini öğrenciler ve vatandaşlar için vazgeçilmez bir kompleks olacağını belirten Poyraz, şu an proje aşamasında olan yeni bir kültür merkezi inşaatına da en kısa sürede başlanacağını müjdeledi. Yeni kültür merkezinde 650 kişilik bir sinema-tiyatro salonu, iki adet cep sinema salonu, 200 kişilik özel bir salon, derslikler ve kapalı otopark bulunacak.

cekmekoy yeni egitim projeleri 5Taşdelen girişinde yeni bir eğitim kompleksi projesi olduğunu belirten Başkan Poyraz; “Taşdelen’in girişinde 50 dönümlük bir arazide inşallah İlk, orta ve liseden oluşan bir eğitim alanı inşa ettireceğiz. Bu kompleksle birkaç mahallemizin okullarını rahatlatacağız” dedi. Tanıtım programının sonunda öğrenciler için hazırlanan kitaplar dağıtıldı. Öğretmen ve öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

cekmekoy yeni egitim projeleri 7

cekmekoy yeni egitim projeleri 4

cekmekoy yeni egitim projeleri 2

Reklamı Geç